Centralt, Falun

Promenaden 15

Såld
  • 4 rum
  • 103,5 kvm
  • Bostadsrätt

Central 4:a, gavellägenhet med hiss till salu!

Nu ni! Nu är 4:an här som ni alla letat efter, passar både barnfamilj och den äldre generationen! Ofta får man höra från pensionärer, finns det inga 4:or till salu med hiss, möjlighet till garageplats och gärna 2 toaletter? Nu är den rätta lägenheten äntligen här! Med hiss, garageplatser (kösystem)och 2 toaletter! Fin lägenhet och klart för att flytta in! Centralt i bästa möjliga läge i Falun, i en stor stabil förening, BRF HSB Linden! Inget att fundera på, bara att köpa, flytta in och trivas från dag 1!

Bostadsrättsförening, HSB BRF Linden har funnits sen år 1959 och har god ekonomi. Föreningen innehåller 137 lägenheter med bostadsrätt samt 2 lokaler med hyresrätt och 2 lokaler med bostadsrätt samt 68 bilplatser och 16 garageplatser. I huset finns hiss, denna lägenhet ligger på våning 3 av 6 (knapp 2 i hissen). Förråd ingår till lägenheten.

Lägenheten har ett fint kök med den maskinella utrustningen som man önskar och rymligt matrum intill köket. Fräscht badrum med kakel och klinkers samt extra gästtoalett. Balkongen når ni via vardagsrummet! Tre rymliga sovrum samt gott om förvaring i lägenheten. Genomgående fräscha ytskikt. Här bor Ni helt perfekt, med närhet till allt vad Falun har att erbjuda!
Varmt välkommen att anmäla ert intresse inför visningar!

Mer om mäklarna