Hjortsberg, FALKENBERG

Hjortvägen 30D

  • 3 rum
  • 81 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 100 000 kr
Månadsavgift: 5 657 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Fin trerummare med inglasad balkong på Hjortvägen 30D!

Varmt välkomna till Hjortsberg och HSB Brf Sandslätt som är en av Falkenbergs mest populära bostadsrättsföreningar! Här bor du tryggt och ekonomiskt fördelaktigt då föreningen är helt obelånad och i månadsavgiften ingår både el, värme, vatten, bredband, kabel-tv och bostadsrättstillägg.

På Hjortvägen 30D finns nu en fin och välplanerad trerummare på 81 kvm till salu! Bostaden är belägen på andra plan med en inglasad balkong i härligt sydvästläge, där man kan avnjuta eftermiddags- och kvällssolen samt viss havsutsikt. Lägenheten består av ett kök med plats för matsalsbord och stolar samt med utgång till den inglasade balkongen, ett fräscht badrum med tvättmöjligheter, två sovrum, två praktiska klädkammare/förråd samt ett rymligt vardagsrum med delvis öppen planlösning mot köket samt trevlig utsikt mot grönområde. Här har du ett mycket trivsamt boende i en lägenhet som är både ljus och rymlig och har ett bra läge i området!

Föreningen och innergårdarna är väl underhållna och här finns tillgång till bl.a. bastu, boulebana, lekplats, grillplats, tennisbana, samlingslokal samt övernattningslägenhet för anhöriga. Här bor man dessutom med perfekt läge med närhet både till ljuvliga Skrea Strand samt bekvämligheter och service såsom restauranger, idrottsanläggningar, skolor och förskolor, matbutik samt konditori som finns i närområdet.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Boka visning

  • Välkommen att boka visning!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hjortsberg, FALKENBERG

Hjortvägen 30D

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.