Eslöv - Norr, Eslöv

Luggudevägen 3D

Såld
  • 5 rum
  • 134 kvm
  • Bostadsrätt

Unikt parhus i bostadsrättsform!

Nu har vi nöjet att presentera detta toppmoderna parhus med en större utbyggnad och en total boyta om 134 kvadratmeter som bidrar till villakänsla.
Bostaden är belägen på lugn återvändsgata och disponerar över 1,5-plan och är praktiskt uppdelad med sociala ytor på entréplan och en mer privat del en trappa upp. Här erbjuds ett renoverat kök från 2017, stora sällskapsytor, ett väl tilltaget sovrum samt hobbyrum. På entréplan finns även ett helkaklat badrum från 2017 och tvättstuga med kombimaskin. På övre plan hittar vi tre rymliga sovrum samt ytterligare ett badrum med badkar.
Med sina 5 rum och kök passar lägenheten utmärkt för barnfamiljen då barnen kan få eget utrymme för vänner och lek på ovanvåningen.
Från vardagsrummet har man även utgång till en härlig trädgård i söderläge, här finns ett större trädäck från 2023 där familj och vänner kan bjudas in för sena grillkvällar under sommarhalvåret. Trädgården ger även plats för den odlingsintresserade att plantera frukt och grönt medan barnen möts i en fotbollsmatch på gräsmattan.
Intill huset finns lyxen av ett varmgarage samt en generös uppfart med plats för fyra bilar.
På Luggudevägen bor ni på barnvänligt område med närhet till Norrevångsskolan (F-9), härliga grönområden med trevliga promenadstråk samt matbutik 5 minuter bort. Inne i stan erbjuds även flertalet restauranger, andra shoppingmöjligheter samt tågstation där tåget tar er till Lund och Malmö på endast 10-20 minuter.
Missa inte visning!

Mer om mäklarna