Fanna, Enköping

Hejaregatan 5

Såld
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

Tvårummare i väldigt gott skick - i populära Fanna!

Denna tvårummare till pärla på 60 kvadratmeter, belägen på våning 2, erbjuder en fantastisk boendemiljö på Hejaregatan 5.
Med en perfekt balans mellan komfort och stil, är denna bostad ett sant drömhem

Denna tvårummare till pärla på 60 kvadratmeter, belägen på våning 2, erbjuder en fantastisk boendemiljö på Hejaregatan 5.
Med en perfekt balans mellan komfort och stil, är denna bostad perfekt för den som bara vill flytta in.

Bostaden öppnar upp sig på ett välkomnande sätt med en rymlig hall, modernt kök, renoverat badrum och en inbjudande balkong samt en fransk balkong. Genomgående i väldigt gott skick, har denna pärla ett fräscht helkaklat badrum och ett stilrent kök med bra förvaring och bra arbetsyta. Det stora och rymliga vardagsrummet är hjärtat i hemmet och skapar en perfekt plats för avkoppling och social samvaro. Dessutom erbjuder bostaden gott om förvaringsmöjligheter, vilket ger en praktisk och organiserad vardag.

Belägen i det populära området Fanna, får du inte bara en bostad, utan en livsstil. Här är det bara att flytta in och börja trivas. En plats där varje detalj har noggrant planerats för att skapa ett harmoniskt hem. Upptäck fördelarna med att bo på Hejaregatan 5 - ett hem som kombinerar bekvämlighet, stil och en trivsam atmosfär.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna