Centrum, Enköping

Fjärdhundragatan 13

REDO™
  • 2 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt

Centralt boende med stora ytor och bevarad charm!

Upptäck det ultimata boendet i hjärtat av Enköping - en bostad av karaktär med närhet till resecentrum och tågstationen!

Välkommen till denna otroligt fräscha lägenhet med bevarad charm och generösa 65 kvadratmeter boendeyta. Denna bostad är inte bara praktisk utan också full av karaktär. Med bevarad gammal charm såsom vackra trägolv och hög takhöjd ger bostaden en känsla av rymd och välbefinnande. Här erbjuds ett fräscht, stort och rymligt kök med gott om förvaring, perfekt för den som älskar att laga mat och umgås. Det ljusa och stora vardagsrummet är en perfekt plats för avkoppling och underhållning, med gott om plats för familj och vänner att samlas. Dessutom finns ett fullstort sovrum för att säkerställa en god natts sömn med platsbyggd förvaring samt ett helkaklat badrum för den ultimata bekvämligheten. Med en balkong som vetter mot en fridfull innergård kan du njuta av avkopplande stunder och frisk luft utan att behöva lämna hemmet. Belägen på tredje våningen i en stabil och välskött förening, är denna bostad bara att flytta in i!

Utmärkt läge nära resecentrum och tågstationen! Denna centrala pärla i Enköping är omgiven av bekvämligheter som gym, restauranger och affärer. Upptäck det perfekta boendet där allt du behöver finns inom räckhåll! Till lägenheten ingår två förråd och i källarplan finns bl.a. relax med bastu samt tvättstuga.

Missa inte chansen att uppleva allt som denna bostad har att erbjuda.
Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrum, Enköping

Fjärdhundragatan 13

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.