Centrum, Enköping

Kyrkogatan 32

Såld
  • 4 rum
  • 103 kvm
  • Bostadsrätt

Centralt belägen pärla med flexibla möjligheter på Kyrkogatan 32!

Välkomna till denna centrala fyra med möjlighet till separat uthyrningsdel på Kyrkogatan 32! Bostaden är en gavellägenhet med en fantastisk balkong på våning 3 av 4, tillgänglig via hiss. Ett unikt tillfälle att skapa ditt eget utrymme precis i hjärtat av staden. Med möjligheten att antingen hyra ut en separat del med egen ingång eller nyttja hela bostaden som en rymlig 4:a med två badrum, erbjuder detta hem flexibilitet som passar alla behov.

Separat uthyrningsdel:
Den separat uthyrningsdelen erbjuder en egen ingång, en rymlig hall, ett stort badrum med toalett, dusch och handfat, ett nyrenoverat pentry samt ett rymligt rum med gott om plats för säng och/eller soffgrupp samt en skrivbordsdel. Perfekt för den som önskar en extra inkomstkälla eller vill ha ett separat utrymme för gäster.

Perfekt för familjen:
Denna välplanerade bostad erbjuder en idealisk lösning för familjer med tonåringar. Ge din tonåring den ultimata friheten med en "egen" lilla bostad, medan resten av familjen njuter av det rymliga utrymmet och bekvämligheten som denna lägenhet har att erbjuda.

Oslagbart läge:
På Kyrkogatan 32 hittar du allt du behöver precis runt hörnet. Med närhet till mataffärer, butiker, restauranger och vackra grönområden finns det något för alla. Dessutom ger närheten till hamnen och enkel åtkomst till kommunikationer från Gustav Adolfs plan en bekväm livsstil.

Ett hem att trivas i:
Den stora delen av lägenheten öppnar upp med en rymlig hall med generös förvaring, ett nyrenoverat och helkaklat badrum med tvättmaskin samt ett ljust och luftigt vardagsrum med utgång till den härliga balkongen. Med två sovrum och ett ljust kök med matplats är detta ett hem där trivsel och funktionalitet möts på bästa sätt.

Missa inte chansen att äga denna unika bostad med mångsidiga möjligheter och en oslagbar placering mitt i city!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna