Framnäsviken, Djursholm

Skandiavägen 25

  • 3 rum
  • 87 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 6 700 000 kr
Månadsavgift: 5 522 kr/mån

Trea med dubbla uteplatser invid Framnäsviken

Bostad i markplan med villakänsla. Genomgående planlösning och fönster i tre väderstreck. Uteplats i anslutning till både vardagsrum och kök. Utsikt mot Framnäsviken.

Brf Grendel har ett unikt läge längst in i Framnäsviken. De fem bostadshusen är byggda som en hästsko kring en grön innergård. Vår bostad ligger i markplan, med en stenlagd terrass med sydost läge och gräsmatta intill. Härifrån ser man ner mot Framnäsviken. Med utgång från köket finns ytterligare en uteplats, denna med eftermiddags- och kvällssol. Rymlig hall med avhängning i garderob. Rakt fram ligger bostadens sociala ytor med stort vardagsrum och i anslutning till det kök med matplats. Vardagsrummet är rymligt och har plats för både soffgrupp och matsalsbord. Fönster i två väderstreck och utgång till stenlagd uteplats samt gräsmatta med rabatter. Köket är renoverat 2014 och har vita kökssnickerier. Utgång till stenlagd uteplats. Plats för större matbord. Väggen mellan vardagsrum och kök går att ta ner. Många har öppnat upp och skapat en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående ljust målade väggar (2024) och parkettgolv. Bostadens sovrum ligger till vänster från hallen sett. Det större har plats för dubbelsäng och har inbyggda garderober. Det mindre har en stor klädkammare i anslutning.

På Skandiavägen har man nära till de fina promenadstråken längs Värtan både norr- och söderut. Via den gamla banvallen når man, utan störande biltrafik, Djursholms Torgs trevliga utbud av restauranger och butiker. Vid Norrängsgården finns såväl Djursholms Tennisklubb som Djursholms IP. Med buss 601 kan man ta sig såväl till Djursholms Torg som till tunnelbanan vid Mörby Centrum /Danderyds Sjukhus. På promenadavstånd finns Altorps station, varifrån Roslagsbanan går in till stan. I närområdet finns även förskola (Altorp, Äventyret), grundskola och mellanstadium (Elevverket och Vasaskolan). Här finns även populära Viktor Rydbergs högstadieskola och gymnasium.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Framnäsviken, Djursholm

Skandiavägen 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.