Djursholms Torg, Djursholm

Vendevägen 9E

  • 5 rum
  • 145 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 9 900 000 kr
Månadsavgift: 11 963 kr/mån

145 kvm med takterrass om 35 kvm på Djursholms Torg

Centralt boende på Djursholms Torg med direkt tillgång till allt som Torget kan erbjuda i form av service, flertalet bra restauranger och natursköna promenader längs Strandvägen. Enligt ursprungsplanlösningen en femrummare med fyra sovrum, vilket är lätt att återskapa för den som önskar.

Rymlig bostadsrätt om 145 kvm med solig terrass i sydväst högst upp i huset. Trevliga sociala ytor, i delvis öppen planlösning. Rymligt vardagsrum om ca 38 kvm med matsal i anslutning samt trivsamt kök med matplats. Bostaden badar i ljus tack vare det höga och soliga läget. I hallen finns fönster som löper från golv till tak och som förser hela våningen med ljus. Två sovrum och två helkaklade badrum, varav ett med badkar och tvättmaskin/torktumlare samt separat gästtoalett invid entrén. Genomgående enhetliga parkettgolv resp stengolv (sjösten med golvvärme). Till våningen hör ett stort källarförråd och en parkeringsplats med motorvärmare och laddare för elbil. Våningen har varit i samma familjs ägo sedan den byggdes. I samband med köpet gjordes påkostade materialval.

Djursholm är ett levande samhälle med ett livligt centrum vid Djursholms Torg. Här finner man ett stort serviceutbud med flera riktigt bra restauranger, affärer, apotek och läkarmottagning. Vacker natur med fina promenadstråk längs Värtan samt möjlighet till bad vid densamma.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Djursholms Torg, Djursholm

Vendevägen 9E

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.