Djursholms Torg, Djursholm

Vendevägen 5F

  • 3 rum
  • 81 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 7 500 000 kr
Månadsavgift: 4 484 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Perfekt läge i området

Vendevägen 5F har ett perfekt läge i området. Ingång från gaveln, vid grön innergård. Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord samt utgång till uteplats med sol från morgon till eftermiddag.

Vendevägen 5F har ett perfekt läge i området. Ingång från gaveln, vid grön innergård. Bara en kort promenad om man t.ex. parkerar på Gandviksvägen. Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord samt utgång till uteplats med sol från morgon till eftermiddag. Två möjliga sovrum, varav ett med utgång till uteplatsen. Trivsamt kök med plats för frukostbord. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och golvvärme.

Brf Gandvik är ett 55+ boende som ligger centralt på Djursholms Torg med närhet till allt. Det finns bl.a. flera riktigt bra restauranger, livsmedelsbutik, apotek och vårdcentral samt flera kläd- och inredningsbutiker. Buss direkt till Mörby Centrum/Danderyds Sjukhus samt tunnelbanan. Dessutom finns fina promenadstråk längs Strandvägen. Samsöviken ligger bara ett stenkast från föreningens fastighet.

Boka visning

  • Öppen visning. Varmt välkomna.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Djursholms Torg, Djursholm

Vendevägen 5F

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.