Fantastisk vy över nejderna

Bromma Mariehäll, Bromma

Kratsboda backe 4

Såld
  • 3 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

FÖRENINGENS BÄSTA UTSIKT I SOLBADANDE LÄGE!

Högst upp i huset, helt insynsskyddat och med fönster i tre väderstreck finner ni detta enastående boende uppe på höjden i Mariehäll! Här bjuds på milsvid utsikt över nejderna och fantastiskt ljusinsläpp. En mycket välplanerad och ljus gavel 3a med stor insynsskyddad balkong i syd/väst. Stilrent kök med ljusa skåpluckor och arbetsbänkar. Matplatsen för 4-6 personer är naturligt placerad i vackert burspråk med fri utsikt över taknockar och grönska. Från vardagsrummet finns access till lättmöblerad balkong i eftermiddags/kvällssol. I vardagsrummet ryms soffmöblemang och mer därtill! Två sovrum i bra storlek. Badrum med det efterlängtade badkaret.

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
- Brf Krattan är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2007 och köpte fastigheten Hingsten 17 år 2009.
- Föreningen består av 17 lägenheter.
- Föreningen har mycket god ekonomi och 2 återstående hyresrätter. Tack vare detta har de även låga avgifter för dess medlemmar som inte planeras att höjas (kontrollerat 2024-04-29).
- Föreningen godkänner delat ägande vid samboskap, men fattar beslut i varje enskilt fall gällande delande mellan förälder/barn.
- Föreningen äger marken.
- Total byggnadsyta uppgår till 1058 kvm varav hela ytan utgör lägenhetsyta.
- I föreningen finns 5 parkeringsplatser, i dagsläget är det kö till dessa.

NÄROMRÅDET:
Mariehäll är ett område med trevlig karaktär i Bromma, här pryds gatorna med en charmig blandning av flerfamiljshus, radhus och villor. Mariehäll gränsar till Sundbybergs kommun, här får ni en genuin småstadskänsla samtidigt som man har nära till huvudstadens brus. Längs Bällstaån finns trevliga promenadstråk både sommar- och vintertid. Till Sundbyberg centrum promenerar ni på ca 10 minuter. I området finns flertal restauranger och gymkedjor inom kort gångavstånd. Precis utanför porten finns en rolig lekpark med bland annat klätterställning, gungor och plaskdamm!

BUTIKER:
Med gångavstånd till både gallerian Bromma Blocks och Sundbyberg centrum finns ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer alldeles i närområdet. På ett bekvämt gångavstånd om ett par hundra meter finns även en ICA-nära, perfekt när man behöver köpa något litet.

KOMMUNIKATIONER:
Närmaste busshållplats ligger ca 100 meter från porten!
Buss 112: trafikerar sträckan Spånga station - Alvik
Buss 113: trafikerar sträckan Blackeberg - Sundbyberg C - Solna C.
Tunnelbanans blåa linje: går från Sundbyberg C och tar er till T-Centralen på ca 12 minuter.
Pendeltåg: går från Sundbyberg C och tar er till T-Centralen på ca 8 minuter.
Tvärbana: från hållplatsen Bällsta Bro tar ni er till Alvik på ca 5 minuter och till Solna C på ca 10 minuter.
Vid Bällsta Bro finns även ytterligare busslinjer.

Mer om mäklarna