Abrahamsberg/Åkeslund, Bromma

Besmansvägen 22

  • 2 rum
  • 41 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 395 000 kr
Månadsavgift: 3 961 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Smakfullt renoverad 2a med fönster i tre väderstreck!

Välkommen till denna ljusa lägenhet belägen i lugna Åkeslund/Abrahamsberg! Smakfullt renoverat med nytt kök, nya golv och social planlösning, här är det bara att bära in flyttkartongerna och packa upp!

-Genomgående exklusivt vitlaserat furugolv i hela lägenheten.
-Italienska vitvaror i köket för den matintresserade.
-Rejäl arbetsyta på 4cm tjocka bänkskivor i ek.
-Garderober från golv till tak i hallen.
-Fönster i tre väderstreck, med fönsterbänkar i Kolmårdsmarmor.
-Tjocka väggar i sten för en sval sommar och en isolerad vinter.

Lägenheten bjuder på en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i stora garderober som går från golv till tak. Stort vardagsrum med plats för soffmöblemang och matplats, och där furugolvets de breda plankor går löpande mellan kök och vardagsrum. Öppet mellan kök och vardagsrum bjuder in till socialt umgänge med hemmets kock, fönster i två väderstreck med genomgående ljusflöde i rummen skapar en frihetskänsla och gör att rummen fortsätter bortom lägenhetens väggar. Köket är utrustat med handtillverkad spis från Italienska ILVE och en fläkt från Falmec. Kakel från arbetsbänk till tak i creme färgad ton med rustik känsla kombinerat med en extra djup bänkskiva i ek och lådor som sväljer det mesta. Ett rofyllt sovrum målat i matt gråblå färg med naturen utanför fönstret gör att du kan vakna utvilad till fåglarnas kvitter. Avslutningsvis ett helkaklat badrum i neutrala färgval. Alla fönster med originalbeslag och stora fönsterbänkar i Kolmårdsmarmor. Allt detta i en förening med mycket god ekonomi!

NÄROMRÅDET:
- Trivsamma Åkeslund/Abrahamsberg, en lugn stadsdel välkänd för sina smalhus i rött och gult tegel inbäddade bland tallarna.
- Vid Abrahamsbergs centrum finns matvarubutik, restauranger, ett populärt bageri, kemtvätt, filmkedjan och Friskis & Svettis.
- Även Brommaplan ligger på nära gångavstånd. På vägen dit hittar du Tunnlandet, en fantastisk restaurang med lokal bryggeriöl. På Brommaplan finns ett flertal matbutiker, apotek, vårdcentral, systembolag och Stockholms äldsta sushi m.m.
- På nära promenadavstånd ligger naturreservatet Judarn. Judarn är Stockholms första naturreservat. Här finns en omväxlande natur med öppna ängs- och skogsmarker, vackra strövområden och sjön Judarn som på vintern blir en härlig skridskobana.
- Runt Lillsjöns upprustade parkområde har man utmärkta sträckor för motionslöp alternativt sköna promenader.
- Det är även nära till Alviks torg där det finns matbutik, banker, gym, caféer, konditori, restauranger, T-bana och tvärbana.
- Den badsugne söker sig gärna till Solviksbadet som har en härlig sandstrand men också många fina klippor med utsikt över Mälaren... hit kommer man enkelt och snabbt genom tvärbanan vid Alvikstorg.
- Det är inte långt till Bromma Blocks, ett butikscenter med ett fantastiskt utbud av butiker, caféer och restauranger.

KOMMUNIKATION
Nära till både Brommaplan och Abrahamsbergs Centrum som båda erbjuder bra kommunikationer. Vid Brommaplan finns en mängd busslinjer till bl.a. Ekerö, Solna och Danderyd, flygbuss till Arlanda samt T-banans gröna linje. Vid Abrahamsberg Centrum finner man också T-banans gröna linje och buss. Från Abrahamsbergs T-banestation är du i T-Centralen på 15 min. Från Brommaplan någon minut till.

PARKERING
Parkering sker på gatorna i område med reservation för städdagar. Stockholm Stad tar numera ut avgift på gatorna enligt Taxa 5, vilket innebär; 5 kronor per timme klockan 7-19 på vardagar. För mantalsskrivna i Bromma kan man ansöka om boendeparkering, 300 kronor per månad eller 20 kronor per dygn.

Boka visning

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Planlösning
    Planlösning

Abrahamsberg/Åkeslund, Bromma

Besmansvägen 22

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.