Bromma

Tunnlandsvägen 58B

REDO™
  • 2 rum
  • 34 kvm
  • Bostadsrätt

RENOVERAD OCH VÄLPLANERAD 2A OM 34 KVM + 7 KVM LOFT NÄRA BROMMAPLAN!

Möjlighet till förhandsvisning finns, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Mycket påkostad och modern bostad med närhet till allt! I korsningen Tunnlandsvägen/Stopvägen i populära Åkeslund finner ni denna välplanerade och nyrenoverade bostad med svårslagen rymd tack vare väl tilltagen takhöjd om dryga 4 meter. Noga utvalda och tidlösa materialval pryder lägenheten. Här möts ni av sandfärgade väggar, kvalitativ ekparkett, fullt utrustat kök i matchande färgpalett som samtliga väggpartier och vacker granitkeramik i hemmets entré. Wc/dusch där golv och delvis väggar har berikats med samma kvalitativa granitkeramik, inredning/blandare från Tapwell och INR med dess Skandinaviska estetik i fokus. Här är det även förberett för tvättmaskin.

Här har den väl tilltagna takhöjden tagits vara på och man har låtit konstruera ett rymligt sovloft med plats för säng och förvaringsmöbel/arbetsplats. I hemmets sovrum ryms säng och mer därtill! Tack vare denna välgenomtänkta planlösning får man till en minitrea! Kök och vardagsrum i öppen social lösning är hemmets självklara samlingsplats, här ryms matplats och soffmöblemang. Fönster i två väderstreck ger fantastiskt ljusinsläpp, genom det stora fönsterpartiet mot hemmets entrésida flödar ljuset in.

NÄROMRÅDET:
- Trivsamma Åkeslund, en lugn stadsdel välkänd för sina smalhus i rött och gult tegel inbäddade bland tallarna.
- Med två minuters gångavstånd till Brommaplan har man närhet till allt! Här finns ett flertal matbutiker, apotek, vårdcentral, systembolag m.m.
- Det är även nära till Abrahamsbergs centrum matvarubutik, restauranger, bageri, kemtvätt, filmkedjan och Friskis & Svettis.
- På andra sidan gatan från lägenheten hittar ni mycket populära restaurang Tunnlandet med goda rätter och mysig uteservering.
- På nära promenadavstånd ligger naturreservatet Judarn. Judarn är Stockholms första naturreservat. Här finns en omväxlande natur med öppna ängs- och skogsmarker, vackra strövområden och sjön Judarn som på vintern blir en härlig skridskobana.
- Runt Lillsjöns upprustade parkområde har man utmärkta sträckor för motionslöp alternativt sköna promenader.
- För den golfintresserade är det inte långt till Bromma Golf som erbjuder en 9-hålsbana samt driving range.
- Det är även nära till Alviks torg där det finns matbutik, banker, gym, caféer, konditori, restauranger, T-bana och tvärbana.
- I närheten finns trevliga Åkeshovs sim och idrottshall där det finns gym, gruppträning, simskola mm.
- För hästintresserade finns Bromma Ridklubb och Äppelvikens ridskola.
- Den badsugne söker sig gärna till Solviksbadet som har en härlig sandstrand men också många fina klippor med utsikt över Mälaren... hit kommer man enkelt och snabbt genom tvärbanan vid Alviks Torg.
- För den tennisintresserade finns SALK, Stockholms Allmänna Lawn TK - Tennis klubb i närheten.
- Det är inte heller långt till Bromma Blocks, ett butikscenter med ett fantastiskt utbud av butiker, caféer och restauranger.
- Från Brommaplans T-banestation är du innanför tullarna på 8 min.
- I närområdet finns flera bra alternativ gällande förskolor och skolor.

KOMMUNIKATION
Med två minuters gång till Brommaplan, en kommunikations-knytpunkt i denna del av Stockholm, har man lyxigt nära till tunnelbanans gröna linje och en stor mängd busslinjer till bland annat Solna, Danderyd, Ekerö och flygbuss till Arlanda.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Planlösning
    Planlösning
  • Planlösning Loft
    Planlösning Loft

Bromma

Tunnlandsvägen 58B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.