Bromma

Ståltrådsvägen 38

Såld
  • 2 rum
  • 52,3 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad med balkong i söder!

Genomgående renoverad och välplanerad tvåa i trivsamma Johannesfred med balkong i bästa solläge! Modernt kök och badrum i stilsäkra färgval, här är det bara att bära in flyttkartongerna och packa upp! Lugnt belägen med närhet till livsmedelsbutik, restauranger, fina gångstråk längs Ulvsundasjöns stränder och badplats. Goda kommunikationer med både tvärbanan och flera busslinjer på nära avstånd.

NÄROMRÅDE:
Johannesfred var länge en undangömd "pärla" nära vatten och natur. I och med tvärbanans utbyggnad satte sig Johannesfred på kartan och är idag ett mycket populärt område att bosätta sig i.
Här kan man njuta av glittrande vyer och rogivande promenader längs med Ulvsundasjön. För den båtintresserade ligger Johannesfreds båtklubb i direkt närhet.

- För den som vill shoppa finns populära BrommaBlocks som har ett stort utbud av butiker, deli, caféer, systembolag mm.
- Alvik når du på 4 min med tvärbanan från hållplats Johannesfred. Här hittar du mysiga caféer, butiker och gym.
- Sundbybergs centrum och dess utbud når du via tvärbanan på 7 min.
- För den golfintresserade finns Björklidens golfklubb med eftertraktad Driving Range samt 9-håls bana. Här finns det sommartid möjlighet till lunch och café.
- Ett gym nära till hands är Mornington Health Club på översta våningen på Mornington Hotell Bromma (8 min promenad). De har ett stort fräscht gym, gruppträning/klasser och PT.
- Fina löpslingor i närheten längst vattnet nedanför och runt Lillsjön i närheten.
- Närhet till Brommaflygplats.

KOMMUNIKATIONER:
Du åker till Alvik på endast 4 min med tvärbanan där du kan byta till tunnelbanans gröna linje. Tvärbanan går vidare till Liljeholmen och Gullmarsplan med slutdestination Sickla, åt andra hållet går tvärbanan mot Sundbyberg och Solna samt Bromma Flygplats.

Inom ett par minuters promenadavstånd finns bra kommunikationer med buss samt anslutande T-banor. Att promenera till Vretens T-bana (blå linjen) tar ca 12 minuter.
- Buss 177 Brommaplan-Solna C-Mörby, samt flygbuss.
- Flygbuss till Arlanda (från Voltavägen)

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR:
2010 - Kök renoveras i sin helhet (fläkt från 2009).
2015 - Badrum renoveras.
2018 - Kyl/frys byts ut.
2018 - Målning vardagsrum, målning och tapetsering sovrum.
2020 - Ny diskmaskin.

Mer om mäklarna