Borlänge

Allfarvägen 103A

Såld
  • 1 rum
  • 38 kvm
  • Bostadsrätt

Nyrenoverad 1:a i bra läge i Borlänge!

SE HIT! Föreningen planerar stamrenovering som kan underlätta för er som har tankar att renovera badrummet. För mer info kring stamrenovering går det bra att kontakta föreningens ordförande. I övrigt så är lägenheten nyrenoverad och fräsch i bra läge i Borlänge! Här bor ni perfekt en våning upp om 1 rum och kök på 38 välplanerade kvm, där sovalkoven gjorts om som ett "extra rum", skönt att kunna stänga in sig i sovrummet .
Fräscht kök och rymligt vardagsrum med utgång till balkongen. Bra med förvarings möjligheter via garderob i lägenheten.
Nyinlagt fint parkettgolv i lägenheten, 14mm. Samt nymålade fräscha ytskikt.

Här bor ni i en stabil och välskött HSB-förening, BRF Orkestern med en förmånlig avgift om 2565 kr/månad inklusive värme, vatten, internetuppkoppling, kabel-TV och bostadsrättstillägg. Hushållselen faktureras efter faktisk förbrukning. Föreningen har 8 huskroppar innehållande 136 lägenheter, 72 bilplatser, 64 garageplatser samt 6 MC-parkeringar. Se gärna mer info i årsredovisningen.

Bra läge och här bor ni bekvämt med promenad- och cykelavstånd till stadskärnan. Direkt närhet till mataffär, förskolor, skolor samt kollektivförbindelser. Med en promenad når du även natursköna Älvrundan som är ett härligt och mycket omtyckt promenadstråk.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

Mer om mäklarna