Tullen, Borås

Fjällgatan 56B

Såld
  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus 3:a med balkong i soligt sydvästläge!

Upptäck denna charmiga trerummare om 70 kvm på populära Tullen! Ett ljust och välkomnande hem med ett rymligt vardagsrum och en solig balkong i attraktivt sydvästläge. Trivsamt kök utrustat med bland annat diskmaskin och plats för matbord alternativt köksö. Ett gediget huvudsovrum med stilren garderobsvägg. Det andra sovrummet används idag som kombinerat lekrum med kontorsplats men kan omvandlas till sovrum med plats för dubbelsäng. Även här finner vi platsbyggd förvaring. Gäst-WC vid entrén samt ett badrum i kakel/klinker.

I månadsavgiften om sammanlagt 3 806 kr/mån (inkl. obligatoriska tillägg om 130 kr/mån) inkluderas värme, vatten, bostadsrättstillägg, bredband via fiber 250/250 Mbit/s samt kabel-TV (baspaket)!

Bostadsrätten är belägen i närhet till naturen samt promenadstråk runt Byttorpssjön, matbutik och goda kommunikationsförbindelser till Borås centrum. Kort promenadavstånd till närmsta busshållplats, perfekt för dig som reser kollektivt och närbutik samt Postnord utlämningsställe i samma hus. På Tullen bor man även med snabb påfart till R40!

Välkommen hem!
- Sebastian Fritz

Mer om mäklarna