Trandared, Borås

Guldbrandsgatan 8

  • 1 rum
  • 40,9 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 845 000 kr
Månadsavgift: 2 223 kr/mån

Ljus 1:a på Trandared med inglasad balkong i söderläge!

Kontakta ansvarig mäklare för bokning av privatvisning!

Nu ges möjligheten att förvärva detta trivsamma hem om ett RoK, 40,9 kvm belägen på första våningen på Guldbrandsgatan 8. Hallen välkomnar oss in och en nyligen renoverad klädkammare intill medför goda förvaringsutrymmen. Det ljusa köket erbjuder bekvämligheter som exempelvis diskmaskin och en öppen planlösning tillsammans med fönsterpartierna skapar en luftig atmosfär i vardagsrummet/sovplatsen. Intill finner vi en inglasad balkong i attraktivt söderläge!

I månadsavgiften om 2 223 kr/mån inkluderas vatten och bostadsrättstillägg. Utöver månadsavgiften tillkommer obligatoriska tillägg avseende värme (579 kr/mån) samt kabel-TV/bredbandsavgift (175 kr/mån).
Total månadsavgift inkl. obligatoriskt tillägg blir således 2 977 kr.

På Guldbrandsgatan 8 bor man i en större och populär Brf på Trandared med kort gångavstånd till matbutik m. postombud, pizzeria och bageri. Även kort gångavstånd till busshållplats med goda förbindelser till Borås centrum. Närhet till frilufts- och rekreationsområdet Kransmossen med bland annat lekplatser, utegym, skidspår och härliga promenadstråk. Brf:en har bland annat gjort om innergården, parkeringsplatser och garage. Nyligen uppfört orangeri och övernattningslägenhet finns att hyra för föreningens medlemmar.

Välkommen hem!
- Sebastian Fritz

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Trandared, Borås

Guldbrandsgatan 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.