Sjöbo, Borås

Björkhemsgatan 53

Såld
  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 3:a på barnvänligt område.

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt belägen på Björkhemsgatan 53, Sjöbo i Borås. Med sitt bekväma läge erbjuder denna bostadsrätt en perfekt kombination av stadens bekvämligheter och lugnet i omgivande natur.

Bostadsrätten sträcker sig över en yta av 70 kvadratmeter och består av 3 rum, 2 sovrum, ett ljust vardagsrum och ett modernt kök. Den öppna planlösningen ger en luftig och välkomnande atmosfär, perfekt för både avkoppling och sociala sammankomster. Med stora fönster i samtliga rum strömmar naturligt ljus in i bostadsrätten, vilket ger en trevlig atmosfär. Från vardagsrummet har du även tillgång till en härlig balkong, perfekt för att njuta av frisk luft och koppla av.

I närområdet hittar du allt du behöver inom bekvämt avstånd, såsom skola, förskola, lekplatser, grönområden, matbutik, bibliotek, pizzeria, vårdcentral och apotek mm. Mycket bra kommunikationer, busshållplats finns ca. 250m bort där buss nr 1 tar dig till Knalleland (ca5min) , högskolan och centrum (ca15min). Promenadavstånd till Almenäs som är Borås populäraste badplats. Med ca 5 minuters promenad finner vi idrottsplatsen Sjöbovallen med två stora fotbollsplaner.

Denna bostadsrätt på Björkhemsgatan 53 är en perfekt möjlighet för dig som letar efter en modern och bekväm boendelösning i Sjöbo, Borås. Missa inte chansen att uppleva det bästa av både stad och natur. Kontakta oss idag för att boka en visning eller få mer information.

För mer information eller visningsbokning vänligen kontakta ansvarig mäklare.
Välkommen hem!
- Gabriel Kara

Mer om mäklarna