Sjöbo, Borås

Tomtegatan 17B

Såld
  • 2 rum
  • 40 kvm
  • Bostadsrätt

Totalrenoverad mysig tvåa med balkong!

Nu har du möjligheten att förvärva denna mysiga och totalrenoverade tvåan med genomgående påkostade materialval. Detta är ett perfekt alternativ för dig som önskar en lite mindre tvåa istället för en enrumslägenhet. Genom hela lägenheten ligger ett parkettgolv vilket ger lägenheten en värme. Alla fönsterbrädor är extra djupa och gjorda av massiv sten som ger den där extra charmen till lägenheten.

Hallen knyter samman hela lägenheten och har gott om plats för förvaring. Det påkostade köket renoverades stilfullt år 2022 i en beige ton med en sten-kompositskiva samt kakel som går hela vägen upp i taket.
Det helkaklade badrummet renoverades 2020 i svart och vitt klinkers med duschvägg av glas. Ett praktiskt tvättställ med utdragbara lådor och tillhörande spegelskåp med inbyggd belysning sattes även in. Vardagsrummet har gott om ljusinsläpp via dom stora fönsterpartierna och kan rymma både soffa och mindre matsalsbord. Härifrån når du den rymliga balkongen i sydvästläge med utsikt över Rya Åsar och den mysiga innergården. På balkongen har man lagt en ny trall. Sovrummet har utöver garderoben plats för en 120-140cm bred säng med tillhörande nattduksbord.

Du kommer ha närheten till stadens puls samt naturens lugn. Nära matbutik, pizzeria, bra kommunikationer till Knalleland, högskolan och centrum. Endast 5-10 minuters promenad till Almenäs som är Borås populäraste badplats sommartid samt närhet till naturreservatet Rya Åsar.

Detta är en lägenhet du inte vill missa! Välkommen att boka in dig för visning.

Mer om mäklarna