Norrby, Borås

Värmlandsgatan 27A

Såld
  • 1 rum
  • 40,5 kvm
  • Bostadsrätt

Etta med närhet till centrum och centralstationen

Välkommen till Värmlandsgatan 27A i Norrby, Borås. Med sitt rum och kök är denna lägenhet perfekt för dig som söker en bekväm och funktionell bostad.

Lägenheten öppnar upp med ljusa och rymliga ytor som skapar en känsla av rymd och ljus. Här ges du möjlighet att sätta din personliga prägel på boendet och inreda det efter din egen smak. Köket är utrustat med alla grundläggande faciliteter för matlagning och måltider, vilket gör vardagen smidig och praktisk.

En extra förmån är den trevliga balkongen som erbjuder möjligheten att njuta av frisk luft. Här kan du tänka dig att odla några krukväxter, sätta upp en liten uteplats för att avnjuta måltider utomhus eller bara koppla av med en kopp kaffe.

Lägenheten är strategiskt belägen med närhet till olika butiker och stadens centrum, vilket ger dig bekväm tillgång till allt denna fantastiska stad har att erbjuda. Shoppingmöjligheter, olika restauranger och andra nöjen finns inom räckhåll, vilket gör vardagen här både bekväm och spännande. För pendlaren ligger Borås centralstation en kort promenad bort, och även högskolan är inom gångavstånd.

Du är varmt välkommen att boka en visning. Kontakta oss redan idag för mer information och för att boka din visning.
-Gabriel Kara

Mer om mäklarna