Hulta, Borås

Skillingsgatan 31

  • 3 rum
  • 76,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 195 000 kr
Månadsavgift: 5 531 kr/mån

Familjevänlig 3:a med balkong mot innergård

Välkommen hem till denna underbara 3 rum och kök-bostad belägen på Skillingsgatan 31. Här får du inte bara ett bekvämt hem utan även en fantastiskt fördelaktig läge.
Det här är platsen där du har allt inom räckhåll. Skillingsgatan 31 erbjuder närhet till flera livsmedelsbutiker, så matinköpen blir enkla och smidiga. När du inte känner för att laga mat själv kan du bege dig till en av de lokala pizzeriorna eller besöka gymmet för att hålla dig aktiv och hälsosam. För den som är i behov av goda kommunikationer finns här utmärkta alternativ. Med bussförbindelser som går med täta mellanrum och en busshållplats bara 100 meter bort tar du dig enkelt till centrum på cirka 15 minuter. Dessutom har du en smidig anslutning till riksväg 40, som tar dig till Göteborg eller Ulricehamn och öppnar upp för ännu fler möjligheter.
För den som älskar friluftsliv finns Kransmossens friluftsområde i närheten. Här kan du njuta av motionsspår, bastu, boule, fotbollsgolf, hinderbana, två utegym, basketplan, multisportarena, hundrastplats och mycket mer. Det här är en plats där du kan utforska och njuta av naturen på dina villkor.

Varmt välkommen för att anmäla er för visning.

0735190810 - Gabriel kara

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Hulta, Borås

Skillingsgatan 31

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.