Druvefors/Centrum, Borås

Kellgrensgatan 13A

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad och ljus tvåa på Druvefors!

SÄNKT PRIS. VISNING 20/11 kl 13.00 OCH 21/11 18.00-18.30

Välkommen till denna smakfullt renoverade tvåa på citynära Druvefors. Här har du i en rymlig tvåa om hela 55kvm som genomgående har renoverats med enhetliga materialval och matchande toner.

När du kommer in genom dörren möts du av den rymliga hallen som knyter samman lägenhetens alla rum. Utöver det finns en praktiskt klädkammare i hallen som är perfekt för att hänga ytterkläder och för förvaring. Genom hela lägenheten ligger ett vitlaserat enstavsparkett som gör att hela bostaden känns enhetlig. Köket som ligger till vänster om hallen renoverades 2017 i ett ljusbeigt utförande med integrerade vitvaror och gott om plats för matbord för upp till 4 personer. Det stora fönstret ger massvis av ljusinsläpp samtidigt som man tar in naturen utanför.

Vardagsrummet har också gott om ljusinsläpp från de stora fönsterna. Härifrån når du också balkongen som ligger i västerläge med härlig kvällssol. Sovrummet är väldigt rymligt och här finns gott om förvaring i den stora platsbyggda garderoben med smart inredning från Kvik. Badrummet renoverades 2006 av fackmän i ett tidlöst utförande.

Druvefors ligger väldigt centralt och härifrån har du nära till allt. Det tar bara fem minuter att promenera in till centrum. ICA Maxi, apotek, Åhaga, och mycket mer har du bara ner för backen. Goda kommunikationer finns i området i form av buss samt väl utbyggda cykelbanor. För den som pendlar med bil är läget utmärkt då man tar sig snabbt ut till RV40. I närheten finns kommunala förskolor samt grundskolor.

Anmäl dig till visningen redan idag!

Mer om mäklarna