Boda, Borås

Bodagatan 11

Såld
  • 1 rum
  • 43 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad och fräsch 1a med inglasad balkong!

Välkomna till denna genomgående fina 1:a med inglasad balkong och sovalkov. Här erbjuds 43 kvm fördelat på stort och fint kök med plats för matbord, badrum med tvättmaskin, hall med avhängningsmöjligheter, vardagsrum med sovalkov samt klädkammare.

Köket är renoverat med helt nya vitvaror, nytt kakel, bänkskiva och diskho. Genom hela lägenheten har man lagt ett och samma ekparkett och alla väggar och tak är nymålade. På en fondvägg i vardagsrummet finns en snygg trävägg med infällda spottar. Stor hall med avhängningsmöjligheter samt en stor garderob för all typ av förvaring. Badrummet är av äldre skick med det finns en helt ny tvättmaskin installerad.

Lägenheten är belägen på marknivå vilket är praktiskt för den som har svårare att gå i trappor, på framsidan av huset finns en källarvåning under vilket ger känslan av att man bor på vån 2. Samtliga fönster är belägna i västerläge med härligt kvällsljus. Då lägenheten är belägen i första huset på gatan bor ni med närhet till såväl parkering som busshållplats.

Lägenheten har precis fått en helt ny inglasad balkong på ca 6kvm med utgång från vardagsrummet. Balkongen har ett västerläge med eftermiddag och kvällssol.

Brf Södra milstolpen är en stabil HSB-förening med god ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, VA, sophämtning, bredband 250mbit och grundutbud TV. Till lägenheten finns källarförråd och matkällare. Cykelförråd och ytterligare tvättmöjlighet finner ni källaren.

Bra kommunikationer till högskola, centrum och nära påfart till R 40.

Välkommen på visning!

Möjlighet till andra visningstider finns på förfrågan för er som letar studentboende.

Alexander Svenson
Reg. fastighetsmäklare
0733-358 008

Mer om mäklarna