Borås

Kummelgatan 4A

Såld
  • 2 rum
  • 48 kvm
  • Bostadsrätt

Fräsch 2:a på populära bergdalen

Här har du chansen att förvärva denna underbara tvåa med ett fantastiskt och naturnära läge på Bergdalen. Bostadsrätten erbjuder ett rymligt sovrum, ett ljust kök, vardagsrum med generöst ljusinsläpp och utgång till en solig balkong, samt ett stort badrum komplett med tvättmaskin och torktumlare. Föreningen genomgick en omfattande renovering år 2009 och på Kummelgatan finner du en perfekt balans mellan stadens puls och naturens frid.

Läget är optimalt med närhet till sjukhuset, endast en kort 5-10 minuters promenad bort, och högskolan nås på 15 minuters promenad. Dessutom har du bekvämt gångavstånd till matbutiker, pizzerior, gym, shopping, restauranger, krogar och allt annat som staden har att erbjuda. Smidiga kommunikationer till övriga stadsdelar erbjuds genom busshållplatsen, belägen bara på andra sidan gatan, som tar dig även till centralstationen om du behöver pendla.

För den som uppskattar friluftsliv och rekreation är det endast en 10 minuters promenad till Kypegårdens friluftsområde, där du kan träna, sola och bada. Dessutom har föreningen en gemensam trädgård för alla boende, komplett med uteplats och grillmöjligheter. perfekt för avkoppling och gemenskap. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i denna trivsamma och välskötta bostadsrättsförening med det bästa av både stadsliv och natursköna omgivningar!

-Gabriel kara
0735190810

Mer om mäklarna