Billdal

Uggledalsvägen 145

REDO™
  • 3 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt

Med uteplats i bästa läge och utsikt över hästhagarna!

Snart till salu!

Välkommen till din framtida oas på Uggledalsvägen 145! Denna mysiga trerummare bjuder inte bara på en underbar radhuskänsla utan även en idyllisk uteplats som blir ditt privata paradis under sommarens alla dagar.

Den unika möjligheten att omvandla denna trea till en fyra-rumslägenhet ger dig flexibiliteten att skapa det perfekta hemmet för dig och din familj. Här får du känslan av att bo i en radhus, samtidigt som du njuter av bekvämligheten och tryggheten som bostadsrättsformen erbjuder.

Dessutom har du en fantastisk bonus: efter en lång arbetsdag kan du snabbt och enkelt slänga i badkläderna och ta dig ner till havet för ett uppfriskande dopp, en vardagslyx som verkligen förhöjer livskvaliteten!

Med rådjur som strövar över gräsmattan och ett växlighet som pryder trädgården, känns det som att bo i en avskild idyll samtidigt som du har nära anslutning till både naturen och stadslivet. Nära hästhagar och med snabb bussförbindelse till stadens pulserande centrum är detta verkligen den perfekta kombinationen av avskildhet och tillgänglighet.

Invändigt bjuder denna bostad på en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, samt två sovrum med kvadratsmarta ytor. Med en stilren och modern renovering är allt redan fixat åt dig, du kan bara flytta in och njuta!

Och inte nog med det, en egen parkeringsplats i carport med laddbox för elbilfinns också till ditt förfogande för extra bekvämlighet.

Missas inte chansen att kalla detta fantastiska hem för ditt eget, kontakta oss idag för att boka en visning och upplev allt detta och mer på nära håll!

Område:
Här bor ni med gångavstånd till havet, vackra naturområden, mataffär och bra bussförbindelser in till Göteborgs citykärna. Ni har även träningsanläggningar ett stenkast bort. Området karaktäriseras av mysig bullerbynkänsla. Utöver havet som granne finns en omnejd som kantas av ridhus, tennisbana, seglarklubb, ishall, vackra strövområden i Billdals park och mysiga restauranger. Bekvämligheter såsom förskola, skolor, mataffär och kommunikationer in till city finns inom området.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Billdal

Uggledalsvägen 145

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.