Bankeryd, Bankeryd

Kortebovägen 51

Såld
  • 4 rum
  • 96 kvm
  • Bostadsrätt

Villakänsla i bostadsrättsform!

Missa inte denna unika chansen att förvärva en mycket fin bostad om 4 rum och kök på Kortebovägen 51 i omtyckta Bankeryd!

På Kortebovägen 51 finner ni den ultimata bostaden om hela 96 kvm fördelat på 4 rok belägen på husets första våning med ett toppen läge utan insyn som ger möjligheten till en stor uteplats som ger en härlig villakänsla med anslutning till den härliga trädgården som får nyttjas av föreningens medlemmar. I föreningen finns flertalet bekvämligheter som leder till ett bekymmersfritt och trivsamt liv med alla faciliteter som kan önskas. så som relaxavdelning med bastu och dusch, tvättstuga och en rymlig trädgård med grillplats, lekyta, plats att hänga tvätten på samt p-platser som ingår i avgiften, sorteringsstation, cykel förråd och privat förråd som följer bostaden.

Lägenheten har en mycket genomtänkt planlösning och ett fantastiskt ljusinsläpp som gör att lägenheten känns större än sina angivna kvadratmeter. Den stora uteplatsen skyddad av tak med tillhörande veranda gör att denna del går att nyttja såväl under soliga som regniga vår- sommar- och höstkvällar.

I Brf Attarp bor man bekvämt i en stabil förening med god ekonomi. Förutom alla tidigare nämnda gemensamhetsutrymmen så ingår såväl bredband samt ett grundutbud av tv-kanaler i avgiften så något separat avtal behöver inte tecknas. Fastigheten och föreningen har avtal med Jönköpingsbostäder för att förenkla ansvaret ytterligare för föreningen och dess boenden.

I Bankeryd bor man lugnt och bekvämt med förskolor, skolor och kommunikationer bara ett stenkast bort. Vill man istället ut i naturen så erbjuds fina promenadstråk precis i närheten och tillgång till bad och Vättern är endast en promenad eller cykeltur bort. Alldeles intill ligger även välsorterad matbutik med bra öppettider och ett stort och fräscht utbud. Kort och gott så bor man med det bästa av två världar, lugnet som Bankeryd har att erbjuda men med närheten av både natur och bekvämligheter i vardagen.

Här får man ett bekymmersfritt boende i en välplanerad lägenhet med närhet till det mesta man kan önska. Kort och gott en lägenhet och ett område som måste upplevas på plats!

Mer om mäklarna