Bankeryd, Bankeryd

Sjöåkravägen 60C

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

ALLT NYTT OCH BYTT

Bättre kan det inte bli! Här har nuvarande ägare totalrenoverat allt med en otrolig känsla och god smak. Renoveringen har varit mycket omfattande och här har hela bostaden genomgått en förvandling från grunden. Badrummet har byggts ut, planlösningen är ändrad, alla ytskikt är genomgångna av fackman och elen är omdragen. Taken är sänkta några centimeter för att dölja all ny dragning av el samt att kunna få in dimringsbara spotlights för en god ljuskvalitet.
Materialvalen är stilrena och flertalet smarta lösningar är genomförda.
Förvaringen är mycket god och erbjuder dubbla skjutdörrsgarderober samt en rejäl klädkammare med tillhörande inredning.
Läget är även det optimalt - här bor man på ett insynsskyddat hörnläge högst upp i huset där balkongen är vänd mot den grönskande skogen.

Brf Sjöåkra är en otroligt stabil förening med extremt låg belåning trots flertalet stora renoveringar genomförda. I avgiften inkluderas värme, vatten, p-plats, bredband, tv, trappstädning, gårdsskötsel och bostadsrättstillägget. Således borgar detta boende för en god boendeekonomi.

Detta är en kommande försäljning - kontakta handläggande fastighetsmäklare Carl-Johan Åkesson för ytterligare information.

Mer om mäklarna