Bankeryd - Torps Hagar, Bankeryd

Skrittgatan 25

  • 5 rum
  • 112,8 kvm
  • Radhus
Utgångspris 2 895 000 kr
Månadsavgift: 6 350 kr/mån

"Modernt Radhus med Elegant Design och Bekväma Funktioner på Torps Ängar"

Detta radhus sträcker sig över två våningar med ett välkomnande entréplan som bjuder in med eleganta klinkergolv och varmt parkettgolv, kompletterat med vattenburen golvvärme för extra komfort. De ljusa målade väggarna skapar en luftig atmosfär genom hela huset. På entréplanet finner vi även en praktisk tvättstuga med klinkergolv, utrustad med tvättmaskin, torktumlare och en lamintabänkskiva med infälld diskho för smidig hantering av tvätten.

Det finns också ett modernt badrum på entréplanet, helkaklat med klinker och kakel, som erbjuder både dusch och bekvämligheten med vattenburen golvvärme. På övre våningen möts vi av tre mysiga sovrum, alla med ekparkettgolv och ljusa målade väggar, kompletterat med radiatorer för behaglig värme under kyligare dagar. Det större sovrummet är utrustat med en rymlig inbyggd garderob, vilket ger generöst med förvaringsutrymme. Dessutom finns ett allrum som erbjuder extra flexibilitet och utrymme för avkoppling eller familjeaktiviteter.

Det andra badrummet på övervåningen är också helkaklat och utrustat med ett avslappnande badkar, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Uppfarten erbjuder plats för att parkera två bilar, vilket ger bekvämlighet för hushållet. Dessutom inkluderas fiber i månadsavgiften, vilket möjliggör snabb och pålitlig internetuppkoppling för hela familjen. Tillsammans skapar dessa välutformade utrymmen ett hem som är både funktionellt och inbjudande för familjeliv och social samvaro.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bankeryd - Torps Hagar, Bankeryd

Skrittgatan 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.