Bankeryd - Sjöåkra, Bankeryd

Sjöåkravägen 50B

Såld
  • 3 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt

RIKTIG FULLTRÄFF UTAN GRANNAR ÖVER SIG!

Välkommen till Sjöåkravägen 50 B och välskötta HSB:s brf Sjöåkra!

Nu finns chansen att förvärva en trea i fritt läge som under de senaste åren genomgått både köks- och badrumsrenovering! Våning 3 innebär mindre insyn och inga grannar över sig. Köket är utrustat med det mest väsentliga där neutrala kulör- och materialval applicerats. Badrummet är i helkaklat utförande och har bekvämlighet som tvättmaskin och torktumlare. Praktiskt klädkammare som fått sig ett lyft agerar komplement till förrådet. Sovrummen är i god storlek och ligger på bekvämt avstånd från bostadens sociala del. Njut av dagsolen på den inglasade balkongen! Ta inte månadsavgiften om 3 628 kr för givet där både värme, vatten, grundutbud av tv-kanaler samt bredband är inkluderat, vilket bidrar till en förmånlig boendekostnad. Extra plus är också att en parkeringsplats följer med bostadsrätten och även den ingår i månadsavgiften, på övriga p-platser är det kösystem.

HSB:s brf Sjöåkra är en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening som har 287 bostadsrätter där flertalet större renoveringar gjorts senaste åren: Fönsterbyte (2020), OVK-besiktning, byte av 15 altandörrar (2017), Stamrenovering (2013-2015), Injustering a värmesystem och övervakningssystem, renovering av takfläktar, underhåll av gårdar (2014), Relining av hus 3 samt renovering av asfaltsytor (2013) och avslutande takisolering samt byte av garageportar (2012). Önskas en liten odlingslott finns det chans att kunna ta över en sådan, är kösystem.

På Sjöåkra bor du i trivsamma kvarter. Naturen och härliga promenadstråk nås på under minuten och stranden ligger även den på bekvämt gångavstånd. I närheten finner ni även matbutiker, skolor, vårdcentral, fina grönområden och bra kommunikationer vilket gör det enkelt för hela familjen att trivas!

Mer om mäklarna