Askim - Vita Fläcken, Askim

Värslevägen 53

  • 4 rum
  • 93,2 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 3 295 000 kr
Månadsavgift: 6 289 kr/mån

Toppenfyra i attraktivt och barnvänligt område!

Nu har vi nöjet att presentera en attraktiv fyra i populära Askim/Vita Fläcken. På hela 94 väldisponerade kvadratmeter och med tre rymliga sovrum är detta det ultimata hemmet för den växande familjen eller de som önskar extra utrymme.
Denna ljusa och luftiga bostad välkomnar dig med en trevlig och planlösning och ett välutrustat kök som bjuder in till gemensamma måltider och sociala tillställningar. Här finns också två fräscha badrum varav ett med dusch och ett med tvättmaskin. Balkongen bjuder in till avkopplande stunder och ger en vacker utsikt över omgivningarna. Läget är perfekt och närhet till bekvämligheter och grönområden är ett faktum vilket gör det till en idealisk plats för en aktiv livsstil!

Här bor ni på promenadavstånd till havet med båtliv, småbåtshamnar och flera härliga badplatser. Sandstrand och barnvänligt på Askimsbadet med sin fina pir, härliga klippor och strand på Hovåsbadet och en mindre strand, klippor och brygga på Marholmen. Packa cykelkorgen och ta en tur utefter den gamla Säröbanan ned mot Amundön, där finns det finns det gott om vikar och ytterligare badplatser.

Det finns flera skolor nära såsom Trollängsskolan förskoleklass upp till årskurs 6 och Hovåssskolan som har förskoleklass upp till årskurs 9. I Nya Hovås centrum finner man även Fenestraskolan och Nygårdsskolan en bit därifrån. Idrottshall och simhall finns på någon minuts promenad. Området har också bra kommunikationer med endast 15 minuters bussresa in till Göteborgs centrum.

I närområdet finns Askims Torg som erbjuder en mindre matbutik, vårdcentral, tandläkare, sushirestaurang, pizzeria med mera. Ett stenkast bort ligger en bensinstation med en mindre verkstad och mini-livs, fiskbil öppen torsdag-lördag samt ett mycket populärt hembageri. Både Sisjöns köpcentrum och Högsbo 421 med apotek, mataffärer, stormarknader, blomsterhandel och Systembolag finns på cykelavstånd. Till Frölunda Torg med dess stora utbud av shopping, caféer och restauranger mm tar man sig på några minuter.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Askim - Vita Fläcken, Askim

Värslevägen 53

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.