Askim Sisjön, Askim

Knapebacken 5

  • 2 rum
  • 46 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 495 000 kr
Månadsavgift: 2 703 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Magisk tvåa med stor balkong högst upp!

Hög standard - Garage under huset - Låg avgift - Påkostade materialval
Varmt välkomna till denna moderna och välplanerade bostad på Knapebacken 5, högst upp i byggnaden, färdigställd år 2021. Här möts du av en omedelbar känsla av hemtrevnad. Med en yta på 46 kvadratmeter är varje kvadratmeter utnyttjad till fullo för att skapa en bekväm och funktionell boendemiljö. Här kan du dessutom njuta av solen största delen av dagen på balkongen som är placerad i det eftertraktade söderläge.
Hallens generösa storlek erbjuder bra förvaringsmöjligheter med en avhängningsplats samt stora garderober. Det öppna konceptet mellan vardagsrum och kök skapar en rymlig och luftig känsla där ljuset flödar fritt genom rummet. Här har du plats för både soffgrupp och matplats. Det kvalitativa och stilfulla köket från Marbodal är utrustat med eleganta vitvaror från Siemens och erbjuder gott om arbetsyta med generös förvaring. Den vitlaserade ekparketten löper genomgående i lägenheten och skapar en enhetlig känsla av stil och charm. I det stora och fräscha badrummet kombineras praktisk funktionalitet med modern design. Här finns även bekvämligheten med golvvärme, tvättmaskin & torktumlare. Sovrummet erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och tillhörande sängbord, samt platsbyggda garderober.

- I avgiften ingår värme, vatten, bredband och TV via Telenor.

I attraktiva Askim, i västra Göteborg bor du i perfekt läge nära stad och natur ovanför Sisjöns handelsområde. På ett par minuter är du i Sandsjöbackas naturreservat som är mycket omtyckt och bjuder på långa cykel och vandringsleder och fantastiska naturupplevelser. Varma sommardagar kan du ta ett dopp vid Sisjöns badplats eller ta dig ner till Askimsbadet och njuta av härliga havsbad. På 20-25 min cyklar du in till Linnéplatsen där det erbjuds stort utbud av restauranger, caféer och butiker.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Boka visning

  • Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Önskar du en annan visningstid så kontakta mäklaren!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Askim Sisjön, Askim

Knapebacken 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.