Askim

Solarvsplan 8

Såld
  • 1 rum
  • 42,3 kvm
  • Bostadsrätt

Nyrenoverad 1,5a med stor uteplats i härligt sydvästerläge!

Totalrenoverad (2023) bostad med stor uteplats i perfekt läge!
Här erbjuds ett stilrent kök och en tilltalande planlösning där ljuset tillåts flöda in genom de stora fönsterpartierna. Njut dessutom av en stor och härlig uteplats mot innergården. Fina ytskikt, stort sovrum samt goda förvaringsmöjligheter. Här bor du i en stabil och välskött förening med låga avgifter!
Varmt välkommen på visning!

Här bor ni på promenadavstånd till havet med båtliv, småbåtshamnar och flera härliga badplatser. Sandstrand och barnvänligt på Askimsbadet med sin fina pir, härliga klippor och strand på Hovåsbadet och en mindre strand, klippor och brygga på Marholmen.
Packa cykelkorgen och ta en tur utefter den gamla Säröbanan ned mot Amundön, där finns det finns det gott om vikar och ytterligare badplatser.
I närområdet finns även en bensinstation med en mindre verkstad och mini-livs, fiskbil öppen torsdag-lördag samt ett mycket populärt hembageri. Både Sisjöns köpcentrum och Högsbo 421 med apotek, mataffärer, stormarknader, blomsterhandel och Systembolag finns på cykelavstånd.
Man kan även cykla in till city men det finns även mycket bra bussförbindelser, det tar ca 20 minuter in till Göteborgs nöjen.
Gång- eller cykelavstånd även till simhall, gym och motionsanläggning.
Till Frölunda Torg med dess stora utbud av shopping, caféer och restauranger mm tar man sig på några minuter.

Mer om mäklarna