Arlöv, Arlöv

Jakob Persvägen 7

Såld
  • 2 rum
  • 58 kvm
  • Bostadsrätt

Varmt välkommen till Jakob Persvägen 7

Nu kan jag presentera charmiga Jakob Persvägen 7

Välkommen till Jakob Persvägen 7, där en fantastisk möjlighet ges att äga en underbar lägenhet på andra våningen. Denna trevliga bostad erbjuder en öppen och rymlig hall med plats för avhängning. Det fräscha köket är perfekt för den som älskar att laga mat och umgås med nära och kära. Badrummet är kaklat med badkar. Sovrummet är rymligt och ger en lugn plats för avkoppling, medan det stora vardagsrummet lockar med sin generösa yta och tillgång till en underbar inglasad balkong. Balkongen, som ligger i en vinkel med en minimal och fri sikt är den idealiska platsen att njuta av solnedgången eller starta dagen med en kopp kaffe.

Omgivningen runt Jakob Persvägen präglas av lugn och lummighet. Innergården erbjuder en oas av avkoppling med grillplats och lekplats, perfekt för både vuxna och barn.
Här bor du med närhet till Burlöv Center där du har tillgång till shopping, restauranger och andra bekvämligheter. Du har allt du behöver inom räckhåll med goda förbindelser till både Malmö och Lund såväl kollektivt som med bil. Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna