Åkersberga

Sörgårdsvägen 25

  • 4 rum
  • 90 kvm
  • Radhus
Pris 3 395 000 kr
Månadsavgift: 4 760 kr/mån

Renoverad bostadsrättsradhus med centralt läge och möjlighet till snabbt tillträde.

Renoverad radhus med två våningar samt vind.
Samtliga väggar har målats i ljus kulör, nytt ekparkettgolv i hallen på entréplan samt i vardagsrummet och duschrummet är renoverat med kvalitetsdokument.

* Genomgående golvvärme
* Garage ingår
* Snabbt tillträde möjligt
* Förening med god ekonomi

Varmt välkomna till Sörgårdsvägen 25 som ligger centralt i Åkersberga i en av dom äldsta och välmående föreningar i Österåker kommun. Med närhet till bussar, roslagsbana, centrum samt förskolor och skolor så kan man skapa praktiskt boende med bekvämt gångavstånd till allt.

Radhuset ligger mitt i längan med altan samt mindre tomt, allt med sydläge. Trivsam uteplats där man kan ta eftermiddagssolen och grilla i goda vänners lag samt känna kvällssolen sippra fram när man sitter under vinrankorna som har fått ta fäste i spaljén ovanför altanen.

Huset är lätt att möblera och genomtänkt med kök och vardagsrum på entrévåningen samt tre sovrum på övervåningen. Badrummet ligger praktiskt till en halv trappa upp från entrévåningen och halvtrappa ner från övervåningen. Egen tvättstuga i källaren med möjlighet att ha förvaring, man kan även nyttja föreningens tvättstuga som ligger centralt i området.

Övervåningen har tre sovrum i varierande storlek där största sovrummet har inbyggt garderob med spegelväggar samt egen balkong med norrläge. Två mindre sovrum, perfekt för barnen eller som gästrum. Vinden en trappa upp har man plats för ytterligare förvaring med möjlighet till kontorsplats halvtrappa upp eller varför inte skapa barnens häng med gaming hörna och soffhäng för både små och stora barn av hela vindsutrymmet. I kontorsutrymmet halv trappa upp så kan man installera en till toa med dusch eller bad om så önskas.

Varmt välkomna med era frågor samt för att boka tid för visning.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Entrévåning
    Entrévåning
  • Övervåning
    Övervåning

Åkersberga

Sörgårdsvägen 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.