Centralt, Norrköping

Albrektsvägen 19

Såld
  • 3 rum
  • 66 kvm
  • Ägarlägenhet

"ÄGARLÄGENHET MED UTEPLATS I SÖDERLÄGE "

Varmt välkomna till denna bostadsdröm med väldigt många tilltalande attribut.
Här erbjuds en fantastisk planlösning där vardagsrum och kök möts i en delvis öppen planlösning, men där viss avskildhet ger lätta möbleringsmöjligheter utan att den luftiga & sociala atmosfären går förlorad.
Här finns även två bra sovrum, ett stort duschrum med suveräna tvättmöjligheter och en underbar uteplats i åtråvärt söderläge.
Utmärkt förvaring ges i hallens klädkammare och i källaren finns ett extra förråd.

Ta del av fördelarna som en ägarlägenhet erbjuder. Det innebär att du äger din lägenhet vilket gör att lagfart och pantsättning av ägarlägenheten fungerar på samma sätt som av en fastighet och du har friheten att bygga om i lägenheten, hyra ut den till vem du vill och hur länge du vill. Juridisk person är godkänt. Du kan även överlåta eller pantsätta lägenheten. Dessutom betalar du ingen traditionell månadshyra. Du betalar endast driftkostnader och en avgift på 1 355kr/mån till samfälligheten.

Med endast 5 minuters gångavstånd kommer du direkt till Norrköpings hjärta, en citykärna där du hittar ett flertal skolor, restauranger och stort butiksutbud. Här bor du även intill badhuset och stadens välkända promenadstråk.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna