Centralt, Söder, Norrköping

Albrektsvägen 21

Såld
  • 3 rum
  • 101 kvm
  • Ägarlägenhet

"Ägarlägenhetsdrömmen med dubbla terrasser!"

Kan drömmar gå i uppfyllelse? Svaret hittar du på Albrektsvägen 21.

Varmt välkommen till en utav Norrköpings mest spektakulära ägarlägenheter. Vad sägs om att bo högst upp i huset med dubbla terrasser där dagens alla soltimmar kan nyttjas? Lägenheten är på flertalet sätt "One of a kind" med en unik planlösning som möjliggör härliga sociala tillställningar utan att det känns trångt, dimbara spotlights i samtliga rum, genomgående exklusivt mikrocementsgolv och 2,66m takhöjd. Här bor ni i en nyproducerad lägenhet som genomsyrar kvalitet och exklusiva materialval.

Innanför dörren möts du av en välkomnande hall med plats för avhängning, ett toppmodernt Miele kök i öppen planlösning med det välplanerade vardagsrummet som får ett fantastiskt och samtidigt insynsskyddat ljusinsläpp tack vare generösa fönsterpartier i två riktningar. Vidare förs blickarna mot de pampiga industriglasväggarna som skiljer av från vardagsrummet och ger sovrummen det lugn man bara måste ha! Masterbedroom karakteriseras av en handgjord och måttanpassad skjutdörrslösning, ljusinsläpp med stora glaspartier från flera riktningar och möjligheten att direkt ansluta till den härliga terrassen med morgonsol när du önskar att starta dagen på bästa möjliga sätt! I anslutning finner du dessutom ett rum som passar perfekt för dig som behöver ett extra sovrum eller har möjligheten att arbeta hemifrån. Här erbjuds dessutom ett stort badrum med flådiga materialval och en funktionell tvättavdelning. För att hålla familjefrid finns också ett extra duschrum med härlig takdusch och wc. Sammantaget ett boende för dig som önskar ett hem i toppskick med det "stora" extra!

Ta del av fördelarna av vad ägarlägenhet erbjuder. Det innebär att du äger din lägenhet vilket gör att lagfart och pantsättning av ägarlägenheten fungerar på samma sätt som av en fastighet och du har friheten att bygga om i lägenheten, hyra ut den till vem du vill (juridisk person) och hur länge du vill. Du kan även överlåta eller pantsätta lägenheten. Dessutom betalar du ingen traditionell månadshyra. Du betalar endast driftkostnader och en avgift på 1 658kr/mån till samfälligheten. Det är som ett radhus fast på höjden!

Med endast 5 minuters gångavstånd kommer du direkt till Norrköpings hjärta, en Citykärna där du hittar ett flertal skolor, restauranger och charmiga butiker. Här bor du även intill badhuset och stadens välkända promenadstråk.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Mer om mäklarna