Barkarbystaden, Järfälla

Gripengatan 30, lghnr 12-1601

Såld
  • 3 rum
  • 68 kvm
  • Ägarlägenhet

Drömboende högst upp med två balkonger (Ägarlägenhet)

*Högst upp i huset*Luft och rymd*Två balkonger*Mycket låg avgift (1553/mån)*Förråd på samma våningsplan*Tilltalande planlösning*Fri andrahandsuthyrning* Juridisk person godkännes*Snabbt tillträde möjligt*

Nu finns chansen för dig som drömmer om att äga en bostad utöver det vanliga. Här på Gripengatan 30 bor man högst upp i huset på 68 luftiga och välplanerade kvm med en takhöjd om 3,20 m. Den här bostaden passar ung som gammal, barnfamilj eller ensamstående. Omedelbart när du kliver in i den välkomnande hallen leds du in i bostadens hjärta och den öppna planlösningen med de stora fönsterpartierna skapar en modern, luftig och härlig känsla, som bara en lägenhet högst upp kan göra. Det rymliga vardagsrummet med det intilliggande köket ger möjligheter till flera variationer av möblering och inredning. Masterbedroom känns lyxigt och rymligt med snygga garderober längs hel vägg. Det andra sovrummet har egen balkong med utsikt över innergård och sol hela dagen. Bostadens andra balkong om hela 8 kvm når man från vardagsrum och kök och även den har ypperligt solläge. Badrummet är helkaklat och har snygga duschväggar i glas samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I den låga avgiften ingår uppvärmning och förråd. Driftkostnaderna inkluderar månadsavgiften till samfälligheten. Det här är en bostad som måste upplevas!

Bostaden ligger centralt i Nya Barkarbystaden som hela tiden utvecklas och växer. Här finns idag butiker, restauranger, caféer, flera gym handelsplats med IKEA, Bauhaus, Elgiganten, XXL, Cleas Olsson, Stadium och Barkarby Outlet bara för att nämna en bråkdel. Man hittar också allehanda service som ICA MAXI, Systembolaget, skolor och förskolor och mycket mer. Kommunikationerna är idag mycket bra med bussar och pendeltågstation men här kommer tunnelbana, pendeltåg, bussar, regionaltåg, E18 och Förbifart Stockholm att skapa de bästa förutsättningar för kommunikationer och fungera som ett nav i västerorts kommunikationsnätverk. Här finns närheten till både Bromma flygplats (ca 20 min), Arlanda (ca 30 min) och resten av världen. På kort promenadavstånd finns naturreservat med möjlighet till utomhusaktiviteter som cykling, joggning, bad och mycket mer.

Samfälligheten Fyrklövern består av 133 ägarlägenheter. I samfälligheten finns garage med 70 p-platser, cykel och barnvagnsrum. Som ägare av en ägarlägenhet kan du
- Fri andrahandsuthyrning
- Juridisk person får köpa (tex företag)
- Befogenhet att själv bestämma över ombyggnationer i lägenheten

Ägarlägenheter blir allt populärare i Sverige och innebär att bostaden är förrättad av lantmäteriet och har en egen fastighetsbeteckning. Bostaden ingår i en samfällighet som hanterar beslut och insatser gällande gemensamma utrymmen i fastigheten så som hissar, trappuppgångar, tak, fasad, ledningar osv.

Mer om mäklarna