Barkarbystaden, Järfälla

Herculesgatan 19

Såld
  • 1 rum
  • 25 kvm
  • Ägarlägenhet

Fin ägarlägenhet i hjärtat av Barkarbystaden

Välkommen till Herculesgatan 19 och denna moderna ägarlägenhet som präglas av sin ljusa och fräscha atmosfär. Denna nyproducerade bostad erbjuder en öppen och fin planlösning, perfekt för den som värdesätter trivsamma ytor och stilren design.

Lägenheten välkomnar dig med ett rymligt och ljust vardagsrum där stora fönster släpper in naturligt solljus och skapar en behaglig atmosfär. Det moderna köket är stilrent och utrustat med de senaste bekvämligheterna för matlagning och måltider. Badrummet är elegant och modernt inrett med stilrena detaljer och högkvalitativa materialval. Här finns bekvämligheter som gör varje dag lite extra lyxig.

Till bostaden hör även ett separat förråd, vilket ger extra utrymme för förvaring av till exempel säsongens kläder eller andra tillhörigheter.

En av fördelarna med att bo i denna ägarlägenhet är den låga månadskostnaden, vilket gör det både ekonomiskt och bekvämt för de boende. Dessutom finns möjligheten att hyra ut lägenheten, då det är en ägarlägenhet, vilket ger ägaren flexibilitet och ytterligare ekonomiska möjligheter. För de intresserade finns även möjligheten för juridiska personer att köpa denna lägenhet.

I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

- Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

Mer om mäklarna