Fastighetsmäklare i Trosa
Boka fri värdering

Fastighetsmäklare i Trosa

Välkommen till din lokala kvalitetsmäklare där service, passion och glädje i varje kundmöte och affär präglar vår vardag. Vi förmedlar villor, fritidshus, bostadsrätter, tomter, gårdar och jordbruk i Trosa, Gnesta, Hölö, Mölnbo och Mörkö.

Vårt kontor i Trosa hittar du i hamnen, mittemot Bomans Hotell, bara ett stenkast från Trosa Torg. I Trosa kommun bor ca 11,000 personer och de tre tätorterna Trosa, Vagnhärad och Västerljung ligger i en gammal kulturbygd med vackra omgivningar och närhet till bad i sjö och hav.

Vårt kontor i Gnesta ligger på Stora Torget, mittemot Stationshuset. I Gnesta kommun bor också ca 11,000 personer fördelat i centrala Gnesta och de tre tätorterna Stjärnhov, Björnlunda och Laxne.

Våra kommuner bjuder på många möjligheter till rekreation. Det finns ett gott utbud av butiker, banker, restauranger och caféer allt i genuin och trivsam småstadsmiljö. Varje ort kan även erbjuda bra pendlingsmöjligheter. I en småstad är det heller aldrig långt till en förskola och skola.

Som boende i områdena har vi den goda lokalkännedom som krävs för att skapa den för säljare och köpare bästa fastighetsaffären. Förutom befintliga bostäder till salu, förmedlar vi även ett antal nyproduktioner- både villor och bostadsrätter. Vi önskar dig varmt välkommen att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion kring ditt boende!

Välkommen in!

 

Våra mäklare

Karin Esberg
Fastighetsmäklare / Kontorschef
Franchisetagare
karin.esberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Thomas Sjöblom
Fastighetsmäklare
thomas.sjoblom [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Alicia Chalkias
Mäklarassistent
alicia.chalkias [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Bitte Tjäderlund
Mäklarassistent
bitte.tjaderlund [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Kajsa Kromnér
Säljkoordinator
kajsa.kromner [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Trosa
Östra Långgatan 2 / Stora Torget 5
61930 / 64631 Trosa / Gnesta
Fax 015613246
E-post trosa [at] skandiamaklarna.se