Fastighetsmäklare i Trosa/Gnesta
Boka fri värdering

Fastighetsmäklare i Trosa/Gnesta

Välkommen till din lokala Kvalitetsmäklare där service, passion och glädje i varje kundmöte och affär, präglar vår vardag.  Vi förmedlar villor, fritidshus, bostadsrätter, tomter, gårdar och jordbruk i Trosa, Gnesta, Hölö, Mölnbo och Mörkö.

Vårt kontor hittar du i hamnen, mittemot Bomans Hotell, bara ett stenkast från Trosa Torg. I Trosa kommun bor ca 11.000 personer och de tre tätorterna Trosa, Vagnhärad och Västerljung ligger i en gammal kulturbygd med vackra omgivningar och närhet till bad i sjö och hav. 

Våra kommun bjuder på många möjligheter till rekreation som bland annat två välrenommerade golfbanor, ridskola, slalombacke, fina segelleder i den vackra skärgården och strövömråden i skog och mark, badhus med gym, fotbolls- innebandy och tennisklubb mm. I Trosa finns ett gott utbud av butiker, banker, restauranger och caféer - allt i genuin och trivsam kuststadsmiljö. I en småstad är det heller aldrig långt till förskola och skola.

Till Trosa är det lätt att pendla från Stor-Stockholm. Direktbussar till Liljeholmen avgår med 13 turer per dag i vardera riktningen - även helgtrafik, bilvägen till city tar ca 50 minuter och Stockholm C når du med tåg på ca 40 minuter. I Gnesta finns både pendeltåg och regionaltåg.

Som boende i området har vi den goda lokalkännedom som krävs för att skapa den för säljare och köpare bästa fastighetsaffären. Förutom befintliga bostäder till salu, förmedlar vi även ett antal nyproduktioner - både villor och bostadsrätter. Vi önskar dig varmt välkommen att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion kring ditt boende!

Kontoret är öppet måndag - fredag 09.00 - 17.00. Välkomna!  

Våra mäklare

Karin Esberg
Fastighetsmäklare / Kontorschef
Franchisetagare
karin.esberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Thomas Sjöblom
Fastighetsmäklare
thomas.sjoblom [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Linnéa Norén
Fastighetsmäklare
linnea.noren [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Alicia Chalkias
Mäklarassistent
Trainee
alicia.chalkias [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Bitte Tjäderlund
Mäklarassistent
bitte.tjaderlund [at] skandiamaklarna.se (E-posta)