Filtrera
Sovrum (antal)
Storlek (kvm)
Pris (EUR)

Välj kontor >>

Din mäklare i Lissabon

När du vill ha både sol och stad är Lissabon det perfekta alternativet. Portugals huvudstad har mycket att erbjuda med sina mysiga gränder, klassiska gula spårvagnar och mat i världsklass. SkandiaMäklarna har en lång och gedigen erfarenhet av att förmedla bostäder och hjälper gärna dig att hitta din pärla i Lissabon. Oavsett om du vill sälja eller köpa finns vi här för dig.

Din fastighetsmäklare som kan Lissabon

Lissabon passar den som är ute efter ett semesterparadis men även den som vill ha en permanent plats att rota sig på tack vare att det alltid är liv och rörelse. För att du ska känna dig trygg när du ska köpa en lägenhet eller ett hus i Portugal guidar SkandiaMäklarna dig från början till slut. Vi har en god lokalkännedom och tipsar gärna om de bästa områdena för att du ska få ut det mesta av ditt nya boende. Vi tar hand om hela processen åt dig:

  • Värdering och fotografering
  • Visning och budgivning
  • Ta fram kontrakt och signering

Vill du veta mer om vad vi kan hjälpa dig med? Kontakta oss!

Lissabon lockar med sol och stad

I Lissabon och dess omnejd finns det något för alla. Med 300 soldagar om året kan du nästan alltid njuta av vackert väder på de gyllene sandstränderna. Besök någon av de mysiga vingårdarna för en uppskattad vinprovning eller ta dig till någon av de fantastiska golfbanorna. Maten håller hög klass och det finns gott om restauranger som passar även den kräsne. Det behagliga klimatet gör Lissabon till den perfekta platsen för den som vill fly Sveriges kalla vintrar. SkandiaMäklarna visar gärna upp Lissabon för dig så att du kan hitta ditt nästa hem.

Ta steget och flytta utomlands

Att flytta utomlands är ett stort steg för många men det är få personer som ångrar sig efteråt. Även om du precis har börjat fundera på att flytta till värmen kan du kontakta någon av våra kunniga och engagerade mäklare för tips och råd. Vi kan den Portugisiska marknaden och delar gärna med oss av vår kunskap.

Kontakta oss idag för att diskutera ditt nästa steg. Ring +46 70 872 58 00 / +351 911 015 494 eller mejla lissabon@skandiamaklarna.com så hjälper vi dig att gå vidare.

Träffa våra mäklare

Anna Andersson
Utlandsmäklare
anna.andersson [at] skandiamaklarna.com (E-posta)
english
swedish
Margarida Esteves
Kontorschef
Utlandsmäklare
margarida.esteves [at] skandiamaklarna.com (E-posta)
english
french
portugal
spanish
Peter Reuterkloo
Franchisetagare
peter.reuterkloo [at] skandiamaklarna.com (E-posta)
english
swedish

Kontakta oss!

Telefon

+46 70 872 58 00 / +351 911 015 494

Besök & Postadress

Edifício Heron Castilho, Rua Braamcamp, nº 40 – 8:e vån
1250-068 Lissabon
lissabon [at] skandiamaklarna.com

Kontakta oss

Ange telefonnummer inkl. landskod.

Ta del av vår integritetspolicy

Låt oss leta!

Lämna över ditt sökande av en bostad i utlandet till oss!

Skriv in dina sökkriterier här så kontaktar vi dig inom 24 timmar!

Läs mer