Filtrera
Sovrum (antal)
Storlek (kvm)
Pris (EUR)

Visningsresa Portugal

Funderar ni på att skaffa en bostad utomlands i solen & värmen? Vi på SkandiaMäklarna i Portugal kan hjälpa er förverkliga den drömmen. Detta oavsett om ni söker ett andra hem eller tänker flytta ut från Sverige.

Vårt team har erfarenheten och kompetensen att hjälpa er att finna ert drömboende. Våra skatte- och juridiska experter i Sverige och Portugal hjälper er också att få ut det mesta och bästa rent ekonomiskt vid en eventuell flytt.

Visningsresa

En vecka som omfattar 7 nätter fördelat på östra- centrala- och västra Algarve. Ingen golf ingår.

Våra visningsresor är professionellt organiserade resor för er som har bestämt er för att köpa en bostad i Portugal och har finansiell möjlighet att genomföra en affär i närtid. Portugals fastighetsmarknad har vind i seglen och allt fler får upp ögonen för att göra sin investering i landet.

Läs mer

Visningsresa med golfspecial

En vecka (lördag - lördag), 7 nätter på en av Europas bästa golfresort - Amendoeiras Golf Resort. Vi spelar golf på toppbanorna The Faldo Course (Rankad nr ett i Portugal 2016), Christy o ́Connor Jnr, Boavista samt Gramacho.

I direkt närhet till golfbanan erbjuder vi härliga boenden, villor eller lägenheter, som passar såväl den aktiva golfaren som den som inte spelar golf alls, men som uppskattar en vacker närmiljö.

Läs mer

Fyll i formuläret för att få mer information

Ta del av vår integritetspolicy

Låt oss leta!

Lämna över ditt sökande av en bostad i utlandet till oss!

Skriv in dina sökkriterier här så kontaktar vi dig inom 24 timmar!

Läs mer