Filtrera
Sovrum (antal)
Storlek (kvm)
Pris (EUR)

Visningsresa Portugal

Funderar ni på att skaffa en bostad utomlands i solen & värmen? Vi på SkandiaMäklarna i Portugal kan hjälpa er förverkliga den drömmen. Detta oavsett om ni söker ett andra hem eller tänker flytta ut från Sverige. Med närmare 750 genomförda fastighetsaffärer i Lissabon och på Algarvekusten bara under förra året har vårt team erfarenheten och kompetensen att hjälpa er att finna ert drömboende. Våra skatte- och juridiska experter i Sverige och Portugal hjälper er också att få ut det mesta och bästa rent ekonomiskt vid en eventuell flytt.

Visningsresa

En vecka som omfattar 7 nätter fördelat på östra- centrala- och västra Algarve. Ingen golf ingår. Resan är inriktad på fastighetsvisningar och sightseeing på hela Algarvekusten. Portugals fastighetsmarknad har vind i seglen och allt fler får upp ögonen för att göra sin investering i landet.

Läs mer

Visningsresa med golfspecial

En vecka (lördag - lördag), 7 nätter på en av Europas bästa golfresort - Amendoeiras Golf Resort. Vi spelar golf på toppbanorna The Faldo Course (Rankad nr ett i Portugal 2016), Christy o ́Connor Jnr, Boavista samt Gramacho. I direkt närhet till golfbanan erbjuder vi härliga boenden, villor eller lägenheter, som passar såväl den aktiva golfaren som den som inte spelar golf alls, men som uppskattar en vacker närmiljö.

Läs mer

Fyll i formuläret för att få mer information

Ta del av vår integritetspolicy

Låt oss leta!

Lämna över ditt sökande av en bostad i utlandet till oss!

Skriv in dina sökkriterier här så kontaktar vi dig inom 24 timmar!

Läs mer

Senast inkomna Utland

Mysig bungalow i El Campello
Mysig bungalow i El Campello
El Campello, El Campello, Costa Blanca, Spanien
4 rum, 105 kvm
189 000 EUR
Calle Rosalia de Castro
Underbar modern villa med härliga uteplatser och privat pool
Torrevieja, Torrevieja, Costa Blanca, Spanien
4 rum, 108 kvm
679 000 EUR
Calle Olozoga
RESERVERAD - Underbar bostad i Centro Historico
, Malaga kontoret, Costa del Sol, Spanien
3 rum, 164 kvm
577 000 EUR