SkandiaMäklarna Fjällen

SkandiaMäklarna finns i både Sälen, Vemdalen och Funäsdalen. Våra duktiga mäklare hjälper till om du ska köpa eller sälja en bostad i fjällen.

Mäklare i Fjällen

SkandiaMäklarna finns både i Sälen, Vemdalen och Funäsdalen. Våra duktiga mäklare hjälper till om du ska köpa eller sälja en bostad i fjällen. SkandiaMäklarna genomför ungefär 10 000 bostadsaffärer varje år. Oavsett vilket kontor du vänder dig till kan du förvänta dig stor kunnighet och ett engagerat bemötande.

SkandiaMäklarna Sälen

Med erfarenhet av Sälen sedan 1976 öppnar SkandiaMäklarna för första gången upp kontor här. Vi finns på Fjällvägen 48 precis bredvid Olarsgården. Du är varmt välkommen att besöka oss, vi delar gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper om fastighetsmarknaden i Sälen. Vi arbetar bara lokalt här i området och har lång och gedigen erfarenhet av Sälen, både vad gäller fritidshus och permanentboende, men också av andelsförsäljningar. Vi har genom årens lopp knutit många värdefulla kontakter som gynnar våra kunder i deras fastighetsaffärer. När våra kunder anlitar oss tror och hoppas vi att vårt engagemang verkligen märks, vi gör vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd oavsett om du köper eller säljer med oss.

SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen

Gillar du att vistas ute i naturen och vill bo bland berg och dalar? Då är Vemdalen och Funäsdalen något för dig. Här har du närhet till skidorter, skog och vida landskap. SkandiaMäklarna hjälper dig mer än gärna att hitta rätt i utbudet av bostadsrätter, andelslägenheter, fjällstugor och hus i Härjedalska fjällen. Vi vet hur marknaden ser ut och gör det enkelt för dig att få till en bra affär. Vårt kontor ligger på Storhognavägen 1 i Vemdalen. Välkommen till oss!

Våra kontor i fjällen

Värdera din bostad.

Att göra en värdering av sin bostad ska vara enkelt. Vi hjälper dig att värdera din bostad kostnadsfritt, utan att du förbinder dig till något.

Värdering