Rebel

Hos oss får du garanterat billigare el som är 100% fossilfri, utan bindningstid eller uppsägningstid och med busenkla digitala fakturor.

Rebel

Tillsammans med vårt partnerföretag Rebel elhandel sköter vi kostnadsfritt all administration där elen avslutas för säljaren och slås på för köparen direkt vid tillträdesdatum. Allt för en så smidig flytt som möjligt där ni kan tänka på roligare saker.

Så fungerar det

  • Säljaren slipper själv kontakta nätbolag och elleverantör.
  • Säljarens el avslutas till tillträdesdatum.
  • Köpare slipper själv ringa och anmäla el till sin nya bostad.
  • Köparen får allt med anmälan och elavtal klart direkt till tillträdet.

Få hjälp med elen

Som ny bostadsägare blir du ansvarig för elabonnemanget från och med ditt tillträdesdatum. Många tycker att det är krångligt och elen glöms ofta bort.

1) Rebel Elhandel tar reda på vilket nätbolag det är till bostaden och anmäler elen kostnadsfritt för dig som kund hos SkandiaMäklarna.

2) I servicen ingår att du får ett bra elavtal direkt från tillträdesdatum. Avtalet ger dig prisgaranti, el från 100% fossilfria/fossilfritt källor och du har ingen bindnings- eller uppsägningstid.

Tack vare det vet du att elen fungerar när du flyttar in och att du har ett bra pris från start, på ett enkelt sätt, utan att binda upp dig.

Har du köpt eller sålt din bostad?

Har du köpt eller sålt din bostad med oss på SkandiaMäklarna och har frågor eller vill få hjälp med elen till din bostad kan du höra av dig direkt till info@renenkelbilligel.se

Om Ren Enkel Billig El från Rebel Elhandel

Rebel Elhandel AB är ett digitalt elbolag som har specialiserat sig på digitala lösningar på elmarknaden. Med hög kvalitet, prisgaranti, 100% förnybart och enkla digitala fakturor.

Med Ren Enkel Billig El tar vi bort alla dyra anvisningsavtal, långa bindnings- och uppsägningstider. Inga krångliga pappersfakturor, långa telefonköer, svårtydda avtal eller tråkiga nyhetsbrev.

Vi har bara ett rörligt avtal då det är bäst för kunden, digitalt och enkla fakturor. Dessutom är priset garanterat billigt.