Inspirerande hem

Vi älskar vackra hem, och en del sticker ut från det vanliga. Här hittar du inspiration och bilder från attraktiva och intressanta hem.

Hitta nya bostadsdrömmar

Att fly vardagen och drömma sig bort ett slag kan ge oss ny inspiration. Njut av smakfull inredning, magnifika boenden och oslagbara lägen i hänförande natur. Dröm dig bort en stund och låt dig inspireras. När du vill förverkliga din bostadsdröm finns vi för dig.

 

Välkommen hem

Nu är det inte lång tid kvar till sommaren. Finns det något mer trivsamt än ett hem som badar i solljus?

Harmoniska hem

Ett hem med hög trivselfaktor är ofta sparsamt inrett och kompletterat med olika typer av textil, blommor och personliga detaljer. Se länk för att läsa homestyling.

Homestyling

Ett liv i Spanien

Spaniens varma klimat med lyxiga luncher på uteserveringar, långa strandpromenader och vackra golfrundor ger extra livskvalitet för många nordbor.

Hem i Spanien

Portugals vackra natur

Portugal lockar oss med sina milsvida stränder och dramatiska landskap. Många pensionärer flyttar hit för att njuta av ett enkelt liv med mer motion, god mat och trevliga människor.

Hem i Portugal

Ett helt nytt hem

Det är en viss känsla att kliva över tröskeln till ett hem där ingen har bott förut. Ett hem där du själv kan sätta din egen prägel med både inredning och detaljer. Nya hem är moderna i sin utformning gällande såväl bekvämlighet, sällskapsytor och förvaring.