Inspirerande hem

Vi älskar vackra hem, och en del sticker ut från det vanliga. Här hittar du inspiration och bilder från attraktiva och intressanta hem.

Hitta nya bostadsdrömmar

Att fly vardagen och drömma sig bort ett slag kan ge oss ny inspiration. Njut av smakfull inredning, magnifika boenden och oslagbara lägen i hänförande natur. Dröm dig bort en stund och låt dig inspireras. När du vill förverkliga din bostadsdröm finns vi för dig.

 

Njut av årets vackraste tid

Finns det något härligare än att njuta av de sköna sommarkvällarna på balkongen. Med små medel och lite blommor skapar du ett vardagsrum utomhus över sommaren. Välkommen hem!

Skapa en kreativ odlingsplats

Uterum, balkonger och terrasser. Ett bra sätt att återanvända möbler är att skapa ett odlingsrum med hyllor och arbetsbänkar. Organisera dina påsar med blomjord, krukor, fröpåsar och trädgårdsverktyg. En perfekt plats för kreativitet under sommaren. Se länk för att läsa om inredning och homestyling.

Homestyling

Drömmer du om ett liv i Spanien?

Spaniens attraktiva klimat och sköna livsstil attraherar många nordbor. Livsstilen passar aktiva människor som uppskattar sköna promenader längs medelhavet, tapas, sangria och långa härliga dagar på stranden. Klicka på länken för att läsa mer om våra mäklare i Spanien och för att se vårt stora utbud av bostäder på fastlandet, Teneriffa och Mallorca.

Hem i Spanien

Flytta till Portugal

Portugal lockar oss med sin vackra dramatiska natur, sina fina stränder och den god maten. Många golfare trivs i Portugal där utbudet av golfbanor är rikt. Klicka på länken för att få veta mer om hur det är att köpa boende i Portugal.

Hem i Portugal

Ett helt nytt hem

Det är en viss känsla att kliva över tröskeln till ett hem där ingen har bott förut. Ett hem där du själv kan sätta din egen prägel med både inredning och detaljer. Nya hem är moderna i sin utformning gällande såväl bekvämlighet, sällskapsytor och förvaring.