Mäklare Vaxholm

Vi vet vad som krävs för att du ska lyckas med din bostadsaffär och hjälper dig gärna, oavsett om du vill köpa, sälja eller båda två. Vi förmedlar allt från villor till bostadsrätter, fritidshus, tomter samt skärgårdspärlor.

Vaxholm
Muskötvägen 20, Margretelunds Centrum 184 60 Åkersberga
08-541 330 60

Din mäklare i Vaxholm

 

Letar du efter en bostad i vackra Vaxholm? Eller står du redo för en försäljning av ditt nuvarande boende? SkandiaMäklarna har god lokalkännedom och flerårig erfarenhet av bostadsförsäljning i Vaxholm, Österåker och skärgården runt om. Välkommen in för ett möte, en kaffe eller en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad. Du hittar oss i ljusa lokaler i Margretelunds Centrum i Åkersberga.

SkandiaMäklarna hjälper dig med din bostadsaffär

Vi vet vad som krävs för att du ska lyckas med din bostadsaffär och hjälper dig gärna, oavsett om du vill köpa, sälja eller båda två. Vi förmedlar allt från villor till bostadsrätter, fritidshus, tomter samt skärgårdspärlor. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska göra en så lönsam affär de kan och hjälper till med allt från budgivningsprocessen till köpekontrakt, inledande visning samt den viktiga objektsbeskrivningen. Med oss på din sida går allt rätt till och vi vägleder dig genom hela processen. Låt SkandiaMäklarna vara din lokala mäklare i Vaxholm med omnejd. Vi förmedlar fastigheter i:

  • Vaxholm
  • Åkersberga
  • Österåker
  • Närliggande skärgård
  • Svinninge
  • Margretelund

Din fastighetsmäklare i Vaxholm

Har du ännu inte hittat ditt drömboende och känner att du behöver hjälp på traven? SkandiaMäklarna scannar marknaden åt dig och letar reda på objekt som matchar dina angivna önskemål. När vi får in en förestående försäljning är vi de första som tipsar dig. Lita till oss för att hitta rätt på bostadsmarknaden i Vaxholm med omnejd, vi kan den på våra fem fingrar.

Att flytta ska vara enkelt

SkandiaMäklarna tar hand om den administrativa delen av flyttprocessen med expertis och erfarenhet. Vi bistår även gärna med våra kompetenta samarbetspartners om du vill ha homestyling, flyttstäd eller flytthjälp. Att anlita en professionell inredare är en god idé om du vill göra din affär än mer lönsam.

Välkommen till oss på SkandiaMäklarna. Vi är din lokala mäklare i Vaxholm.

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.