Mäklare Upplands Väsby

Vi är experter på att förmedla bostäder och erbjuder annonsering i ett stort, lokalt nätverk där du snabbt får din bostad såld. Vi hjälper dig med allt från värdering av bostaden till scanning av marknaden efter intressanta objekt, visning, budgivning och juridisk expertis när det kommer till färdigställande av köpekontraktet.

Upplands Väsby
Kyrkvägen 18 19474 Upplands Väsby
08-594 757 50

Vi som arbetar på kontoret är ett härligt och roligt gäng som trivs med varandra och det vi gör. Efter många år inom branschen har våra engagerade fastighetsmäklare byggt upp en stor erfarenhetsbas som vi även delar med oss av till nya kollegor och kunder som vi träffar. I Upplands Väsby har vi funnits sedan 2003 och du hittar oss i fräscha, ljusa och moderna lokaler på Kyrkvägen 18. Om du kommer förbi oss på vårt kontor bjuder vi gärna på en kopp kaffe och diskuterar hur vi kan hjälpa just dig med ditt boende.

DIN FASTIGHETSMÄKLARE I UPPLANDS VÄSBY

När du står inför ett bostadsköp är det viktigt att du anlitar en skicklig och erfaren fastighetsmäklare. Vi på SkandiaMäklarna har hjälpt många människor att hitta sitt drömboende tack vare vår goda lokalkännedom och erfarenhet. Vi hjälper dig med allt från kostnadsfri värdering av bostad, förberedelser, visning, kontraktskrivning, tillträde och deklarationsrådgivning. När du anlitar oss på SkandiaMäklarna får du en kvalitativ mäklartjänst – det är därför vi har så nöjda kunder. Det har gjort att vi är en av de mest anlitade fastighetsmäklarna i kommunen.

HITTA DRÖMBOENDET MED OSS

Vi kan Upplands Väsby och bevakar ständigt marknaden efter intressanta objekt. Vi gör det smidigt för dig och ser till att vara steget före alla andra mäklare. Hos oss kan du lita på att vi gör det vi tycker är kul, att hjälpa dig hitta ditt drömboende. När vi hittar ett objekt som vi tror är intressant för dig, så hör vi av oss på en gång. På så sätt lägger du ärendet i kompetenta händer.

LOKALA SAMARBETEN

Vår lokala samarbetspartner Handelsbanken Upplands Väsby kan hjälpa dig med både lånelöfte, bolån och övriga bankärenden.

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.