Mäklare Upplands Väsby

Vi är experter på att förmedla bostäder och erbjuder annonsering i ett stort, lokalt nätverk där du snabbt får din bostad såld. Vi hjälper dig med allt från värdering av bostaden till scanning av marknaden efter intressanta objekt, visning, budgivning och juridisk expertis när det kommer till färdigställande av köpekontraktet.

Upplands Väsby
Kyrkvägen 18 19474 Upplands Väsby
08-594 757 50

Redo att lägga ut din bostad till försäljning? Låt din lokala fastighetsmäklare i Upplands Väsby hjälpa dig till en lyckad bostadsaffär. Vi vet hur bostadsmarknaden fungerar både lokalt och över landet, med våra många mäklarkontor utspridda över hela Sverige. I Väsby har vi funnits sedan 2003 och du hittar oss i ljusa lokaler på Kyrkvägen 18. Kom in på en kaffe eller gör en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad. Välkommen!

Din fastighetsmäklare i Väsby

Vi är experter på att förmedla bostäder och erbjuder annonsering i ett stort, lokalt nätverk där du snabbt får din bostad såld. Vi hjälper dig med allt från värdering av bostaden till scanning av marknaden efter intressanta objekt, visning, budgivning och juridisk expertis när det kommer till färdigställande av köpekontraktet. SkandiaMäklarna tror på en kvalitativ mäklartjänst där du som kund ska bli så nöjd som möjligt när du anlitat oss. Det har gjort att vi förmedlar allra flest bostäder i Upplands Väsby. Vi förmedlar bostäder på varenda gata i kommunen.

Flyttstäd och homestyling?

Gör det så enkelt som möjligt när du är redo att byta bostad. Låt våra samarbetspartners hjälpa dig att flytta, städa eller styla ditt hem. Slipp kånka kartonger och otympliga möbler, skrubba klinkers och golvbrunnar. Det kan proffsen bättre än du. Spara tid och energi till inredningen av ditt nya hem istället.

Hitta hem med SkandiaMäklarna

Vi har genom åren hjälpt tusentals av våra kunder att hitta hem, vare sig det varit den första lägenheten eller det stora huset med trädgård. Lita till oss du också. Vi kan det vi gör och hjälper dig gärna för att lyckas med din bostadsaffär i Upplands Väsby med omnejd.

Inte hittat drömboendet ännu? Var lugn, det är många som fortfarande letar och det kan krävas experthjälp för att hitta en riktig pärla i utbudet. Vi är kunniga på det vi gör och ser potential på ställen andra inte tittar. Det gör att vi snabbt kan ge råd och vägleda dig i jakten på ditt framtida hem. Vi har ett brett kontaktnät och förmedlar nya bostäder varje vecka. Välkommen att anlita oss på SkandiaMäklarna i Upplands Väsby.

Våra öppettider är måndag - torsdag kl. 09.30 - 17.30 och fredag kl. 09.30-16.00. Övriga tider kan vi alltid nås per telefon.

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.