Mäklare Trelleborg

För oss är du och din fastighetsaffär viktig. Oavsett vilken typ av objekt du söker eller vill sälja kommer vi att göra vårt allra bästa för att du ska få dina önskemål och prioriteringar tillgodosedda.

Trelleborg
Falsterbovägen 31 236 32 Höllviken
040-45 63 00

Din mäklare i Trelleborg

Att köpa eller sälja en bostad är ett stort äventyr, därför är det viktigt att du har en mäklare som du litar till med på färden. Vi på SkandiaMäklarna är kända för vårt stora engagemang och vår omsorg om våra kunder. Välkommen in till oss i Höllviken för ett förutsättningslöst möte eller om du vill ha en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad. Vi kan allt om bostadsförsäljning och hjäper dig gärna.

Vad kan SkandiaMäklarna erbjuda dig?

Vi har varit i branschen länge och har därmed ett stort kontaktnät. Det innebär att du genom att anlita oss når ut till en stor mängd objekt och potentiella köpare. Vi har ett starkt varumärke och det är vi rädda om. Därför sätter vi alltid våra kunders önskemål och behov främst. Vi förmedlar många olika typer av fastigheter, bland annat:

  • Villor
  • Nyproduktion
  • Tomter
  • Lantbruk
  • Bostadsrätter

Och mycket mer. Vi hjälper dig genom hela processen och tar hand om objektbeskrivning, visning, budgivning och köpekontrakt. Från den stund då du börjar fundera på att byta bostad till det att allt är färdigt kan du vara säker på att du är i trygga händer. Vi har även en mängd andra tjänster som du kan få ta del av som underlättar processen för dig.

Vi vill sälja bäst – inte mest

För oss är du och din fastighetsaffär viktig. Oavsett vilken typ av objekt du söker eller vill sälja kommer vi att göra vårt allra bästa för att du ska få dina önskemål och prioriteringar tillgodosedda. För oss duger det inte att vara näst bäst, vi strävar alltid efter att bli den bästa mäklaren vi möjligtvis kan vara för våra kunder.

Fastighetsmäklare i Trelleborg

Kontakta i så fall oss här på kontoret så kan vi svara på alla frågor du kan tänkas ha. Vi har samlat på oss en hel del erfarenhet genom åren, oavsett om du ska köpa eller sälja eller bara är nyfiken på vad din bostad är värd kan vi ge goda råd. Ta första steget till att hitta din drömbostad genom oss!

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss - kostnadsfritt!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.