Mäklare Sundsvall

SkandiaMäklarna grundades 1980 och är idag en av de största mäklarkedjorna i Sverige. Du hittar oss överallt i landet. Vi har styrkan av att vara lokala mäklare var du än bor, med ett rikstäckande nätverk.

Sundsvall
Sjögatan 9 852 34 Sundsvall
070-640 30 68

Din mäklare i Sundsvall

Har du kommit till ett nytt skede i livet? Att köpa eller sälja bostad är ett av de större besluten du gör i livet, då är det viktigt att anlita rätt fastighetsmäklare. Vi på SkandiaMäklarna har lång erfarenhet av fastighetsaffärer i Sundsvalls och Timrå med omnejd. Vi vet vad som kännetecknar en bra affär och vi delar gärna med oss av vår erfarenhet till dig. Välkommen till din personliga fastighetsmäklare i Sundsvall.

Det här är SkandiaMäklarna

SkandiaMäklarna grundades 1980 och är idag en av de största mäklarkedjorna i Sverige. Du hittar oss överallt i landet. Vi har styrkan av att vara lokala mäklare var du än bor, med ett rikstäckande nätverk. Hos oss hittar du erfarenhet och kompetens och du kan känna dig trygg i din bostadsaffär. Vi förmedlar följande:

  • Villor
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Kommersiella fastigheter
  • Nyproduktioner
  • Tomter
  • Lantbruk

Letar du bostad i Sundsvall?

Jakten efter drömboendet kan vara lång och slitsam, vi hjälper dig att hitta det du söker. SkandiaMäklarna i Sundsvall har god lokalkännedom och vet var smultronställen finns, var närmaste skola ligger och var du hittar huset med rätt planlösning. Vi lotsar dig genom processen med visning, budgivning och köpekontrakt samt finns där för dig när du flyttar ut eller in från din bostad.

Fastighetsmäklare i Sundsvall

Vi vet när bästa tidpunkten är att sälja, när du kan få som mest för din fastighet och hur du ska tänka. Våra mäklare värderar din bostad utifrån de förutsättningar som den lokala marknaden ger. Vi hjälper dig med en attraktiv objektsbeskrivning och vi samarbetar med utvalda firmor inom städning och homestyling för att få till det lilla extra. Vi har många smarta tilläggstjänster du kan dra nytta av och vill att processen ska bli så enkel som möjligt för dig, så att du kan lägga din energi på annat under tiden.

Ett hem betyder mycket. Kontakta din mäklare i Sundsvall när du vill byta boende!

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.