Mäklare Stockholm Kungsholmen

Eftersom vi värdesätter goda kundrelationer erbjuder vi kostnadsfri rådgivning och värdering. Vi vill att du ska känna dig trygg i våra händer, innan vi påbörjar ett samarbete.

Stockholm Kungsholmen
Fleminggatan 29 112 26 Stockholm
08-653 96 00

Din mäklare i Kungsholmen

På samtliga av SkandiaMäklarnas kontor sitter kunniga, erfarna och drivna mäklare. Vi tror på att arbetsglädje, engagemang och lokalkännedom resulterar i lyckade bostadsaffärer. På kontoret i Stockholm Kungsholmen sitter vi i fina miljöer på Fleminggatan 29. Välkommen in till oss!

Hur kan vi stå till tjänst?

Eftersom vi värdesätter goda kundrelationer erbjuder vi kostnadsfri rådgivning och värdering. Vi vill att du ska känna dig trygg i våra händer, innan vi påbörjar ett samarbete. Om du sedan anlitar oss kan vi garantera att göra vårt yttersta för att möta dina personliga önskemål och behov, vare sig det handlar om köp eller sälj av bostadsrätt, villa, lokal eller tomt. Du kan även få ta del av våra goda kontakter inom bland annat:

  • Städ- och flyttfirmor
  • Homestylingföretag
  • Bank och finans
  • Spekulanter och säljare

Fastighetsmäklare i Kungsholmen

Efter att vi slog upp dörrarna till vårt första kontor på Östermalm, har det bara gått framåt. Sedan 1980 har vi stationerat kontor över hela Sverige, då vi uppfattar att en god lokalkännedom genererar förtroende och lyckade bostadsaffärer. Vi som sitter i Stockholm Kungsholmen kan varenda hörn, vrå och kvarter i hela stadsdelen – det använder vi till vår fördel. Efter rådgivning hos oss vet du både vilken som är den bästa målgruppen för din bostad och var ditt nästa boende står att finna.

Hitta ditt drömboende med oss

Vi på SkandiaMäklarna vill finnas där från början till slut, från det att du sålt en fastighet tills att du köpt en ny. Därför värdesätter vi goda kundrelationer och anpassar våra arbetsmetoder efter just dig. Eftersom våra mäklare är engagerade, kompetenta och erfarna kan de konsten att omvandla drömmar till verklighet. Kom in till din lokala fastighetsmäklare i Stockholm Kungsholmen så hjälps vi åt att sälja din fastighet och hitta ditt framtida boende!

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.