Mäklare Norrtälje

För oss är det viktigaste att du som kund blir nöjd och får dina önskemål tillgodosedda. Därför erbjuder vi alltid ett personligt bemötande. Alla våra kunder är unika och vi strävar efter att du ska få den hjälpen som just du behöver.

Norrtälje
Stora Brogatan 12B 761 30 Norrtälje
0176-17025

Din mäklare i Norrtälje

När du ska köpa eller sälja en fastighet är det viktigt att ha en mäklare som hjälper dig genom processen för att den ska bli så lyckad som möjligt. SkandiaMäklarna i Norrtälje har lång erfarenhet av att se efter våra kunder och deras behov. Vi vet vad som leder till en framgångsrik bostadsaffär och delar gärna med oss av våra tips. Välkommen in till oss på Stora Brogatan.

Detta erbjuder SkandiaMäklarna dig

För oss är det viktigaste att du som kund blir nöjd och får dina önskemål tillgodosedda. Därför erbjuder vi alltid ett personligt bemötande. Alla våra kunder är unika och vi strävar efter att du ska få den hjälpen som just du behöver. Att sälja eller köpa en fastighet är ett stort projekt, med vår gedigna erfarenhet och kunskap blir det lite lättare. Vi är med dig genom hela processen:

  • Värdering
  • Objektbeskrivning
  • Visning
  • Budgivning
  • Köpekontrakt

Vi vet att det är viktigt för dig att du känner dig trygg i din fastighetsaffär, därför erbjuder vi både trygghetsförsäkringar och andra tjänster som underlättar för dig. Vi har flera nära samarbetspartners inom homestyling som kan se till att ditt hem kommer till sin rätt. Vi har även samarbeten med städ- och flyttfirmor.

Fastighetsmäklare i Norrtälje

Vi på SkandiaMäklarna är bra på det vi gör, men strävar alltid efter att bli ännu bättre. Vi ger oss inte innan du är nöjd. Oavsett var vi förmedlar fastigheter vill vi bli den ledande lokala mäklaren – genom att sälja bäst, inte mest.

Hitta ditt drömhem med SkandiaMäklarna

Oavsett var du befinner dig i livet eller vilken sorts fastighet du vill köpa eller sälja finns vi här för att hjälpa dig. Hör gärna av dig för mer information om hur du kan hitta ditt drömhem, eller för en kostnadsfri värdering av din fastighet. Välkommen till din fastighetsmäklare i Norrtälje.

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss - kostnadsfritt!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.